Good morning sunshines!

Nå har jeg akkurat tent stearinlys, og nyter en kopp kaffe i ro og fred. Regner med det ikke går mange minuttene nå, innen Aron våkner. Men jeg får nyte den lille tiden jeg har for meg selv.

silje mariela kollagen kaffe

Akkurat nå kjenner jeg at jeg godt kunne tenkt meg å bare være helt alene hjemme, og uten noe ansvar. Innimellom savner jeg det veldig. Sånn som nå.

Jeg ønsker tid til å bare tenke litt, og finne tilbake til meg. I travle perioder, så står man opp, går på autopilot fra første kaffekopp, og får knapt ressonert over livet og hverdagen før man er så trøtt at man sovner igjen på kvelden.

Det føles noen ganger som at livet bare raser avgårde med en. Kjenner du noen gang på det samme? Jeg er god å ta meg timeouts innimellom, og stå opp før resten av huset er oppe. Likevel føles det ikke alltid tilstrekkelig. Jeg trenger mer. Og vet du hva, jeg tror også du trenger mer. Stemmer det?

 

Når var sist du var på jentetur?

Når var sist du var på tur med kjæresten, bare dere to?

Når var sist du gjorde noe fordi du hadde lyst, ikke fordi du måtte?

Kun noen små morgentanker fra meg i dag. Men det var dette jeg hadde på hjertet. Og det minnet meg på at jeg skal sende en mld til en god veninne av meg med en gang, og planlegge en hyttetur. Jepp. Hvis ingen tar tiden og gir den til meg, for å finne på noe. Så må jeg ta den selv. Og du kjære venn, du er nok ikke noe unntak fra regelen du heller…

Stor varm morgenklem fra Silje Mariela

silje mariela reinlever x-life

#egenreklame:  

Om du forresten ønsker å bli med på testrunden av det nye programmet mitt «Fettforbrenning gjort enkelt 2.0«- så er vi inne i de siste dagene med påmelding til beta-testen nå. Dette er et program, som i tilllegg til trening og kosthold i 8 uker, legger opp til både egentid og gøy, Preppeuke starter neste uke- Meld deg på da vel! Gleder meg:)

 

Silje Mariela

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *