Helt ærlig, så kan jeg ikke huske sist jeg trente lengre enn 40-50 minutter. Jeg har ikke helt troa lengre på at MYE trening og lange økter er veien å gå. Jeg merker at hvis jeg er umotivert før økta starter, så er det hakket tøffere å skulle presse meg gjennom 1,5 timer med tøff trening. Det er så mye enklere når du vet at du er ferdig innen timen. Det er også lettere å gi litt ekstra når man vet at man ikke har ti øvelser igjen etter de første fem 😉 I tillegg parkerer jeg der jeg vet jeg kun har 60 minutter på meg, så da MÅ jeg fullføre fort. Ble forøvrig tillært å være effektiv fra den tiden jeg hadde Aron i barnepassen på Elixia.

Nettopp derfor syns jeg det er helt genialt å sette øvelser sammen for å effektivisere økten ytterligere. Jeg sørger som regel for at øvelsene jeg setter sammen trener motsatte muskelgrupper. Slik som jeg gjør i denne videoen for eksempel. Dette er forøvrig to av mine favorittøvelser for overkropp. Jeg anbefaler deg å teste de ut! Vit at de også kan gjøres med frivekter. 😉

//Klærne er forøvrig sponset av X-life// Toppen finner du her//Buksa til 50% finner du her//

Test gjerne ut disse to øvelsene. Jeg tror du vil like de!:) Anbefaler deg forøvrig å legge inn noen øvelser på bein også, for å få en fullstendig økt. Hva med gående utfall og hipthrust for eksempel?

Ønsker deg med dette en nydelig dag, og du…trening skal være noe du GLEDER deg til, ikke noe som tapper deg for energi og gjør deg motløs;)

Klem, Silje Mariela

silje mariela trening

Silje Mariela

2 comments on “Effektiv trening- supersettfavoritt for overkropp!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *