God morgen jenter!

#egenreklame

Endelig fredag! Våknet selv her i morges med hodepine. Var så heldig å få akkompagnere kjæresten og pappen min gjennom en ti-retters middag, inklusive vinpakke. Det var et heftig løp om jeg kan si det sånn. Men fantastisk mat! Jeg må si det er godt å komme seg litt ut på galeien innimellom. For vet du hva? Noen ganger kjenner jeg veldig på at livet og hverdagen kan virke mer som en plikt, enn som noe som er gøy. Vi går oss sånn fast i rutiner, at før man vet ordet av det, så blir man blind for alle mulighetene som er rundt en.

Pappa er så utrolig god til å minne meg på at vi må huske på å leve litt. Vi skal ha et liv som
skal leves, ikke leve kun for å holdes liv i. Og
den eneste som kan gjøre en endring for oss, det er oss selv. Han og mamma er uten tvil to av mine største inspirasjoner her i livet. De «walks the talk»…<3

Test-gruppe- skal du være med?

Utover det, så har jeg ellers et knallspennende prosjekt på gang! Nemlig «Fettforbrenning gjort enkelt 2.0». Et 8-ukersprogram for deg som ønsker å komme i gang med å få en lettere kropp, men også en litt hyggeligere hverdag. (Yes, du leste riktig!)

De siste par årene har jeg tatt litt avstand til alt som omhandler fettreduksjon osv. Av god grunn. Men etter å ha sett mye av galskapen (kan jeg si det?) av hva som presenteres der ute som «helse» og gode løsninger, så tenkte jeg at jeg vil ta dette i egne hender. Jeg ønsker å få MIN vri ut der, sammen med mine verdier når det kommer til endring av kroppskomposisjon.

fettforbrenning gjort enkelt silje mariela

 

Og nettopp derfor har jeg tatt valget om å kjøre ut en beta-versjon av «Fettforbrenning gjort

enkelt». Jeg har allerede fått en kjempefin testgruppe, men jeg trenger noen flere. Siden jeg ønsker å utvikle dette programmet til å bli ekstraordinært, så trenger jeg flere som kan gi feedback.

Og selvsagt, som testperson, så vil du også få programmet inklusive alt av endringer etc når det skal ut for alvor i 2018. Vinn-vinn med andre ord. Så om du syns dette hørtes spennende ut, så kan du lese mer, og melde deg på som test-person av programmet her.

Det tilkommer en symbolsk sum, da dette likefullt og helt er et fullstendig program. Og siden jeg ønsker at du som blir med skal være dedikert til programmet i løpet av disse 8 ukene. Felles oppstart er 9.oktober. Påmeldingen stenger nå til helga. Bli med da vel!:)

(Merk: Dette er et mye enklere program enn tidligere. Så det er lett å sette seg inn i, og lett å gjøre)

Hadde vært supergøy å ha deg med! 

Sunn sjokolademousse

Aaaanyway…det er fredag, og jeg hadde lyst å dele oppskriften på det jeg startet dagen min med i dag. Nemlig sjokolademousse (jaaaada…men denne er SUNN også, og har masse god næring!!). Denne er såå god!! Så bør testes.

sjokolademousse silje mariela

Vel, da skal jeg komme meg opp og ut. Cirka klar til å ta fatt på en ny dag, til tross for en tøff start grunnet litt i overkant mye vin 😛 Men sånn er det.

Ønsker deg en NYDELIG fredag, en nydelig og innholdsrik helg, med masse god mat og kvalitetstid med dem du er glad i!

Klem, Silje Mariela

Silje Mariela

3 comments on “Lettere kropp, og sunn sjokolademousse!”

    • Dette er hovedsaklig på studio, men det er mange jenter som skal trene hjemme i denne testrunden:) Dette gjør at vi etterhvert får tilpasset programmet til hjemmetrening også.

      =)

  1. Jeg har veldig lyst å være med. Fattig student, så er halvveis i tvil, hehe. Er det mulig å få en viss pekepinn på hva slags mat vi snakker om? 🙂 Mye dyr avokado, mandelmelk, helsekost og lignende..? Samboer og jeg lever på first price for tiden for å si det sånn 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *