Intervaller på 7 effektive minutter er greit! (Innlegget inneholder #egenreklame) Superfan av kondisjonstrening er jeg strengt tatt ikke. Men jeg kan sette pris på kort-intervaller nå og da. Spesielt om det er med god musikk på øret, og når jeg kun kjører på på refrengene 😛

Jepp, noen ganger handler det faktisk mer om å gi maks i små spurter, enn å telle sekunder osv. Jeg er generelt lite glad i å telle. Det være seg repetisjoner, sekunder, kalorier, you name it. Men jeg elsker å være i god form. Så da er det godt det finnes andre måter å gjøre ting på, enn å la hele dagen kun dreie seg om pluss, minus osv. 😉

(#egenreklame: Om du, i motsetning til meg, elsker å telle sekunder, og kjøre ulike type intervaller, så vil du ELSKE  Cardioguiden min!)

Slik gjør du:

Ok, så her er greia. På slutten av styrkeøktene mine, så legger jeg noen ganger inn intervaller. Og da har jeg to sanger jeg setter på:

Sang nummer 1: «Freedom» med Pharrell Williams (kjør MAKS på i refrengene (20 sek!)

Sang nummer 2: «Freedom» med Beyoncè (kjør MAKS på i refrengene (25 sek!) 

Denne sangen fra Beyonce finnes KUN på itunes og Tidal!

Jeg ELSKER disse to sangene, og teksten, beaten, artistene, ALT! Jeg kaller dette for «freedom-intervallene» mine. Hehe.:P Gives me a boost. Jeg foretrekker også ellipsemaskinen. Så da setter jeg den på 12 i motstand gjennom begge sangene, men jeg skrur den opp til 14-16 når refrengene kommer. Da kjører jeg maks på.

Refrengene er relativt korte, men det holder i massevis om du gir alt du har. Samtidig som du har på litt motstand. Jeg syns du skal ta å teste disse ut. Kanskje har du et par andre sanger du foretrekker istede? Kjør på. «Kids arent alright» med Offspring er også HELT GENIAL til kortintervaller.

Nå skal jeg kjøre en treningsøkt selv her- Ønsker dere en nydelig dag videre jenter !:)

 

 

 

 

 

 

 

#egenreklame: Til deg som trenger litt ekstra inspirasjon på kondisjonsfronten:
cardioguiden

Silje Mariela

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *