//Innlegget inneholder sponsede lenker//

Goood fredag jenter !

Så deilig at det endelig er helg igjen. Klokka er 06-45 her, og jeg sitter her å nyter kaffen min fra Heart and Brain-koppen min. Er det noe som får meg i godt humør er det heart and brain, selv om det stadig er en kamp mellom mitt eget hjerte og hjernen. Konseptet er søtt da:)

heart and brain
Jepp, jeg er fan! ;P

Ingefær podcast

I går var jeg så heldig å bli invitert til Sara Lossius sin Ingefær podcast. Det var så utrolig kult å få snakke om det jeg brenner for aller mest; jenter, trening og hormonene våre. Ja, en sykt befriende intervju. Hvor vi også touchet innpå både sexlyst, orgasmer og you name it. Why? Fordi det er VIKTIG! Ikke bare for at livet skal være en nytelse innimellom, men også fordi det bl.a reduserer stress BIG TIME!

Og stresshormonene er det som ofte er hovedårsaken til at du IKKE får til å komme i bedre form, at midjemålet øker + at det roter til så mye annet for deg. Spesielt om du er kronisk stressa! Kidding you not. Det er kult. EPISODEN KOMMER SØNDAG!:)

Uansett, i kveld skal jeg på grilling med en gjeng flotte jenter, og i den forbindelse har jeg laget noe jeg hadde lyst å tipse dere om. Nemlig mini-muffins. Noe sunnere da;) I utgangspunktet tenker jeg t skal ma først kose seg, så gjør det skikkelig. Men jeg hadde et par pakker liggende, fra X-life. Så da ble det slik. + at det smaker godt!

//Sjokoladekake-røren finer du her//

I utgangspunktet er dette en sjokoladekake-røre MEN hvorfor ikke bruke mini-muffinsformer istede. De er jo så søte!:) (og nei, pynt er ikke min greie å styre med. Hehehe)

Mamma og grunderlivet

Ellers så forsøker jeg så godt jeg kan å sjonglere mammalivet med grunderlivet. Lettere sagt enn gjort i perioder. Men det MÅ jo gå. Men jeg jobber hver eneste dag med å bli bedre, sterkere og tolerere mer. Jeg MÅ jo det. Skal jeg lykkes i begge rollene. Jeg tror at hvis man vil noe, så må man også gjøre tiltakene som kreves for å komme seg dit. Men de siste to årene har vært e heftig prøvelse. Spesielt for blogg og karriere. Men jeg har lært å sette mer pris på det jeg får til, enn å konstant banke meg selv for alt jeg ikke får til, og for at det har vært 10 steg tilbake.

Drømmer om en liten en til. Men en del av meg er usikker om jeg tør. Jeg mener, jeg har jo blitt så glad i at jeg endelig kan styre meg selv igjen. Vil jeg gi det opp på ny? Usikker. Jeg bare vet at jeg beundrer de av dere som har flere barn. Jeg bøyer meg virkelig i støvet, for halleluja, det kan ikke bare være enkelt?

Nå skal jeg jobbe videre med et av hjerteprosjektene jeg holder på med om dagen. Hva det er røpes ikke enda. Men til de av dere som vil kjenne kroppen deres, og bruke det den forteller deg for alt det er verdt; følg med!

//Toppen finner du her//

GOD FREDAG JENTER ! <3

 

Og til de av dere som enda ikke har fått frokostheftet- Her finner du det! Uten kostnad selvsagt. =)

Sunne frokoster

Silje Mariela

2 comments on “Ingefær podcast og mini-muffins”

  1. Fine, gode, herlige Silje! Klart du klarer en til! Når du er klar:) Jeg gruer meg noe helt sykt og jeg gleder meg noe helt sykt! Disse to årene her har gjort meg ufattelig sterk, (og enda mer sårbar) så nå er det på tide å vise verden hva jeg er god for!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *