(Inneholder sponslink til min sponsor av treningsklær, X-life) Jeg er stor fan av mat som er bra for kroppen, og som underbygger gode prosesesser i både fordøyelsen og resten av det fantastiske systemet ditt.

Men som dere vet, så er ikke jeg den som liker å stå på kjøkkenet lengre enn jeg MÅ. Derfor vil jeg dele et aldri så lite tips med dere i dag, for hvordan du ENKELT kan få i deg kraft. Det koster deg ikke mer enn 3 minutter;)

Kraft gjort enkelt

Hvem anbefaler jeg kraft til (sånn forutenom alle)?

  • Hvis du har smerter i muskler og ledd
  • Dårlig fordøyelse, og vond/oppblåst mage
  • Gått på antiobiotikakur som har fått tarmen i veldig ubalanse (don`t get me started)
  • Også perfekt til 2-åringen (bland inn i potetstappe, ris og andre sunne middager)
  • Generelt til deg som ønsker å ta vare på tarmhelsen din (alfa omega- hilsen min venninne Helene Ragnhild)
  • Til oss jenter 30+ som vil ivareta hud, hår, muskler osv.

Vi får nemlig mindre kollagen jo eldre vi blir. Så legg kraft til i kostholdet ditt, og kjenn hvor GODT det gjør deg.

Er det dyrt?

For 1 liter kraft som jeg har her, så koster det cirka 70 kroner bøtta. MEN den holder 5-6 dager, og du bør drikke deg en kopp hver dag. Hvorfor ikke heller bruke 70 kroner på kraft, enn 80 kroner på to plater melkesjokolade? 😉

frakt x-life silje mariela
Genseren er fra min sponsor X-life, og den finner du her

Håper dette var litt oppklarende, og at dere likte tipsene!:) I såfall, så del gjerne innlegget med noen du tror setter pris på det. Og husk til slutt det jenter, at det å komme i bedre form STARTER med at du har lyst å gi deg selv det BESTE, og ta VARE på deg selv. Det starter ikke med å hate på deg selv. Høres ut som en klisje? Mulig. Men det er noe i det…

Stor klem fra Silje Mariela

 

Click here to subscribe

Silje Mariela

1 comment on “Kraft gjort enkelt (Ja, jeg jukser)”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *