Hei, og velkommen til SiljeMariela.com! 🙂 Hvis du er som de fleste jentene som følger denne bloggen, så er du en jente som elsker å trene, og vare på deg selv. Du ønsker å vokse og utvikle deg, og gjør ditt beste for å få livet, trening og hverdagskabalen til å «gå opp». Noen dager er det «I CAN DO IT!!»-mentaliteten som råder for deg, og neste dag er det «Hva POKKER har jeg sagt ja til!»-mentaliteten som råder. Halleluja for at vi er flere sier jeg!!:)

Jeg har forøvrig droppet langtekkelig bio her inne. Men ønsker du å se om jeg og du er en god match, så les gjerne punktene under her. Så kan du ta et standpunkt til meg etterpå;)

 

Er vi en match? 9 ting du MÅ vite om meg før du leser videre :

  • Syns higen etter «balanse» er like håpløst, som higen etter blodårer og sixpack. Hvorfor? Fordi du blir så opptatt av å leve opp til en skapt standard/bilde på hva det vil si, istede for å kjenne etter hva som faktisk føles greit.
  • Jeg er ikke redd for å be deg droppe newsfeeds på insta og fb, om det får deg til å føle deg dårlig og mislykket som menneske.
  • Jeg tror at hvis du forteller meg «Jeg KAN ikke», «Det blir for VANSKELIG», «Det tar for lang TID», «Det er bare slik jeg ER», så blir jeg lei meg. Fordi jeg vet at det eneste som står mellom deg og der du ønsker å være, er historien du forteller deg, og stoltheten din til å innse at det er unnskyldninger. (Traff jeg en nerve? Isåfall, send med en mail, og jeg kan vise deg hvorfor jeg mener det jeg sier)
  • Jeg elsker å anbefale deg bøker som jeg tror kan gi deg et oppløftende syn på deg selv, og som kan gi deg «I can do it!»-følelsen.
  • Jeg er overbevist om at du blir som de 5 menneskene du omgir deg mest med. Så hvis du har ting du vil oppnå, omgi deg med mennesker som vil det samme! Trust me…Det er mer verdifullt enn du kanskje tror.;)
  • Jeg kan ikke hjelpe deg før du faktisk har lyst å få hjelp, og jeg kan heller ikke hjelpe deg hvis du velger å høre på alt og alle på en og samme gang.
  • Jeg utfordrer deg til å stille meg spørsmålet «HVORFOR» når jeg forteller deg at du må gjøre XYZ. (Med andre ord, våg å vær kritisk!)
  • Jeg tror at hvis veien til målet ditt ikke føles bra, så kommer aldri resultatene til å vare. Jeg siterer Danielle Laporte «Veien til målet må føles slik som målet skal føles»
  • Jeg tror at du får det bedre med deg selv om du kutter ut noen punkter på To-Do lista di, slik at du får fullført gjøremålene dine. Spesielt om du konstant gårrundt å føler at du aldri rekker over alt du skal gjøre.
  • Jeg får FRYSNINGER på ryggen av «If it fits your macroes», kalorisnakk, og trenere som setter kundene sine på 1000 kalorier om dagen.

Så der har du meg og mine standpunkter i korte trekk. Ellers har jeg en nydelig sønn på 2 år, og lurer fremdeles på om jeg noensinne blir klar for å bli mamma 😛 Her viser han meg hvordan det skal gjøres.

mammalivet

 

Og til deg som syns formaliteter er mer interessant enn personlige attributter, here goes:

Jeg har vært i treningsbransjen i snart 9 år, og trives godt med å gjøre min egen greie. Spesialiserer meg som styrkecoach for jenter, og driver mitt eget AS og treningsstudio. Øvrig utdannelse er fra Norges idrettshøyskole, i tillegg til at jeg har vært fysiostudent på Bjørknes. Har eller diverse sertifiseringer og kurs til grunn som går på biomekanikk og teknikk, kosthold og coaching. Men det jeg har lært aller mest av er å omgi meg med dyktige trenere og styrkecoacher i både inn og utland. Navn jeg spesielt har lyst å dra frem her er Eirik Sandvik og Børge Fagerli. Er ellers en stor forkjemper for å få jenter ut i styrkeavdelingen, og det er hovedsakelig det som har vært min motivasjon og drivkraft fra dag en.  Jeg er også veldig opptatt av å ”avlære” kundene mine en del ”sannheter”, om trening og kost som man tidligere trodde var greit, men som man ser i ettertid at mer skadelig enn bra. Og til slutt har jeg et ønske om å kunne inspirere andre jenter der ute som har barn til å ikke gi opp på drømmene sine selv om man har blitt mamma. ;)

Sånn. Kom deg over til bloggen, og se om du finner noe som kan være interessant for deg !:)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *