silje mariela x-life treningVelkommen til ressurssiden min! Her finner du både ressurser helt uten kostnad, samt ressurser jeg anbefaler for deg som ønsker å gå litt dypere i trening og kostholdsfaget.

E-hefter:

Hvis du ønsker tips til gode frokoster du kan starte dagen med, last ned heftet jeg har laget til deg: «9 sunne frokoster for helsebevisste jenter». Benytt deg også gjerne av ratingsystemet i heftet. Perfekt for deg som vil bli bedre kjent med hva kroppen din trenger:)

Sunne frokoster

Click here to subscribe

Programmet «Når kun 15 minutter er nok». Dette programmet får du tilsendt hver uke, i 12 uker. Hvis du derimot er så motivert, at du ikke har lyst å vente, så kan du få tilgang til alle 12 ukene for en symbolsk sum

Ja takk, jeg vil ha alle programmene med en gang, til kun kr 147,- Du finner det her

 

Podcaster:

Ingefær podcast: Intevjuet med meg finner du ved å trykke på dette bildet. I dette intervjuet deler jeg blant annet mitt «mislykkede» forsøk på å komme i form 12 uker etter fødsel. En lærepenge jeg i dag verdsetter HØYT!

ingefær podcast silje mariela

Grunderkanalen med Gry Sinding- podcast: Intevjuet med meg finner du ved å trykke på bildet under her. I dette intervjuet deler jeg blant annet hvorfor jeg syns det er så viktig at vi jenter får opp øynene for det vi eksponerer oss for, og masse mer om trening, kropp og kosthold!:)

 grunderkanalen podcast silje mariela

Flere ressurser kommer!

  • Fat is not your fault- Kurs med Bryan Walsh
  • Trening og kostholdskurs- Børge Fagerli (Inkludert rabattkode for mine lesere!)