Når jeg er opptatt med prosjekter, så har jeg lett for å bare bli sittende foran pcskjermen lenge. Altså, da snakker vi flere timer i strekk. Tar meg også i å skippe treningen, fordi jeg føler at jeg ikke «har lov» til å ta meg tid. Bullshit ja. Jeg vet. Og jeg VET bedre enn som så. Likevel så har jeg lett for å havne i fella likevel. Det nytter strengt tatt ikke hvor lite man vet, når man ikke GJØR det.

Nå om dagen jobber jeg med et superspennende prosjekt. Et skikkelig jenteprosjekt 😉 Jeg har nemlig sett meg lei på at det skal være så «håpløst og slitsomt» å være jente. Og ikke minst at vi stort sett dras over samme kam som gutta hva gjelder trening og kosthold.

UUUuuuansett, det jeg skulle frem til var det at i intense jobbperioder som dette, så er jeg NØDT til å ta vare på meg selv. Eller så blir jeg både gal, deppa, lite kreativ og veldig selvbevisst og kritisk.

Kanskje kjenner du deg igjen?

Isåfall, så vil jeg at jeg og du skal lage en deal. Så her er greia; jeg trenger noen som kan hold meg litt i ørene (deg!;). Og du trenger kanskje noen som kan fikse et kort og effektivt styrkeprogram til deg?

Så hva om vi gjør en avtale?

Jeg sender deg en styrkesirkel på 20 minutter HVER DAG i 12 dager. Som både jeg og du skal gjøre. Den tar kun 20 minutter (Nei, det er ikke tabata). Men det skal gjøres HVER DAG i 12 dager. Jeg sender deg forøvrig økter du både kan gjøre hjemme, og som du kan gjøre på studio.

Om du har lyst å bli med, og få tilsendt 20minutters styrkesirkler de neste 2 ukene, så er det bare å trykke på bildet under her. Så er du med!:)

silje mariela challenge

Da skal jeg gå å vekke min lille Aron, og spise en goood, sunn helgefrokost! En god start på uken som kommer med andre ord. 😉 Må ellers bare dele dette bildet med dere. En liten en som er helt hektet på kefir. Men som toåring så er det ikke dte verste å bli hekta på. Er jo i denne perioden at de legger grunnlaget for en sunn og frisk tarm. Så det kan vi like…;)

kefir tarm sunn frokost

Ønsker deg en videre nydelig formiddag! Håper du joiner 12dagersen!:)

 

Klem Silje Mariela

 

Silje Mariela

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *