sunn snack silje marielaGreit, så at jeg er sånn middels til ekstremt hekta på hjemmepoppet popcorn med en god olivenolje eller cocosa, er ingen nyhet. Men jeg var på jakt etter et godt alternativ, og det fant jeg!

Jeg bruker jo ofte å bestille edamame som forrett på restaurant, men ikke visst ejeg at det var SUPERENKELT å lage selv også!

Så da gikk jeg til innkjøp av følgende:

  • Edamame (non-GMO soyabønner)
  • Hvitløk, tørket chili, havsalt og pepper
  • Ekstra virgin olivenolje (med roasted sesam oil er visstnok enda bedre mtp smak!)

Slik gjorde jeg: Puttet bønnene i kokende vann i få minutter (siden jeg kjøpte frosne, så var det bare å varme de opp). Mens de lå i kokevannet, blandet jeg sammen 2 pressede hvitløksfedd, 1/2 ts chili, og 2-3 ss olje. Tilsatt også litt salt og pepper. Blandet så bønnene inn i oljeblandingen, og voila!

Superdigg snack! 🙂 Bør prøves!

Men SIlje, det er jo SOYA!!

Ja, jeg vet. Men jeg tar det ikke så tungt. Organisk, non-GMOsoya er helt innafor hos meg. Om du ikke tåler soya, eller har andre tilstander som tilsier at soya ikke er best, så bør det ikke være en stor del av kostholdet. Men er du ellers frisk og rask, og vil teste dette som go for it! Husk at du ikke skal spise skallet, men derimot ertene inni 😉

Ønsker deg med dette en nydelig torsdag! =)

sunn snack edamame

Silje Mariela

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *