MERK: SCROLL NED FOR VIDEO!

Sulten etter trening? Da er det kun èn ting som gjelder; keep it simple (og sunt:)  

…Vi er sikkert flere som fort lar oss friste av andre ting å spise, når vi er sultne? Kanskje står du å småsnacker på noe, mens du lager maten. Fordi matlagingen tar lengre tid enn du hadde håpet på? Vel, ikke fortvil! For når middagen går så raskt (og smaker så godt!) som den jeg deler med deg i dag, så har du faktisk ikke TID til å småspise samtidig. Så dagens rett anbefales: 

Dette trenger du:

– En pakke (300-400 gram) proteinkilde av vagfri art (kylling, svin, biff, skalldyr, vegetar)

– 1/2 pakke risnudler eller ris (se bak på pakken for porsjoner)

– Green Curry (eller noe annet ferdig-laget fra en verdensbutikk. Som inneholder ingredienser du både kan uttale og som du VET hva er. Sånn stort sett hvertfall)

Slik gjør du: Stek kjøttet i litt olje, og tilsett curryen. Kok opp nudler ved siden av. Og enjoy når ferdig:)

Det jeg lager her er cirka 2 porsjoner. 

De neste ukene fremover nå, så kommer jeg til å fokusere i større grad på trening og kosthold enn jeg har gjort de siste månedene. Ikke for at det har vært så dårlig stelt, sånn egentlig, men er klar for å steppe opp litt nå.

For jeg vet at det både føles bra, gir meg overskudd, og er gøy. Så du kan hvertfall være trygg på at det som kommer fremover, er i tråd med det å skulpturere (?? er det et ord?) en sterkere og strammere fysikk.;) 

Uansett, håper du liker videoen…og er ønsket flere videoer i FOrtGjort-serien, så let me know!:) Siden jeg ikke er tankeleser;)  

KLEM, Silje Mariela

 

PS: Kunne du tenkt deg en prøvetime hos meg? Klikk her

Facebook kommentarer