4 kjipe konsekvenser av for lite søvn

Visste du at for lite søvn kan gi kjipe konsekvenser for kroppen din?  Du har nok helt sikkert kjent på det, uten at du kanskje egentlig har kunne satt fingeren på akkurat HVORFOR du føler det som du gjør.

Er dette deg?

Hvis du kjenner deg igjen i at du ofte er

  • Sulten
  • Skal mye til for at du blir mett
  • Fysen på fett og sukker
  • Liten viljestyrke
  • Dårlig kortidshukkommelse og vanskelig for å holde fokus?

Da kan manko på søvn være årsaken!

Dette MÅ du vite om søvnen din

I dag har jeg laget en video til deg om de 4 kjipe konsekvensene av for lite søvn. Det kommer en oppfølger på denne. Men ønsker du skal fordøye denne informasjonen litt først, så tar vi neste steg neste uke! FOr jeg lover deg, denne videoen vil endre ditt syn på søvn for alltid!;)

Selv er jeg helt nazi på søvnen min. Stakkars Eirik, jeg tror han blir litt oppgitt når jeg spør om vi skal legge oss, og klokka kun er ti over ni på kvelden. For ja, noen ganger er jeg så trøtt og klar for senga. Men verst av alt, så er jeg LIVREDD for å miste trøttheten min. For da vet jeg at det fort blir en urolig natt. Så jeg blir nesten litt VEL beskyttende over for jon blund sitt nærvær. Men meg om det … 🙂

Da er det bare å glede deg til neste video! Da skal du nemlig få 5 GODE råd for en god natts søvn!:) Inntil videre, så foreslår jeg at du sjekker ut denne suppen. Perfekt som søvndyssende kveldsmat 🙂

Klem, SIlje Mariela

Kilder:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC535701/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3883872/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC535424/

By | 2018-01-19T13:44:02+00:00 16. november, 2017|Kropp, Video|0 Comments