Skal vi ikke bare gi mer F ?? 🙂 

Satt meg ned her og skulle skrive et supersmart innlegg til deg. 

Men så slo det meg; hvorfor være SMART når jeg kan være MEG SELV? 😛  Men seriøst!  Etter så lang tid i fra dere, og “så glad å ha deg tilbake”-meldinger (elsker dere! <3), så får jeg prestasjonsangst!! 

Haha, helt loko. Jeg vet det. Likevel kryper perfeksjonist-trollet opp på skuldra, og hvisker i øret mitt “Husk at ALT må være perfekt nå!”. 

Må le av meg selv. Hva er det jeg så fint tipser deg om å gjøre? Ta Èn ting av gangen. Så da får jeg WALK the TALK. Eller putte penga der munnen min er, som det heter. 

Jeg drømmer om å lage super-blogg til deg. Men innser jo at det skjer via ETT innlegg om gangen. (Hørt langt og gå med Klovner i kamp? Digger den! Den må du høre på når du vil gjøre ALT på en gang!)

Jeg avslutter denne posten med å sitere “Whats his name” (Husker ikke navn, men sikkert Tony Robbins. som jeg elsker over alt på jord, sånn utenom sønnen min), så sier jeg følgende:

quote silje mariela blogg

Så da avslutter jeg med det, nå før jeg går å lager MINIKURSET som jeg har lovet å gi dere i LANG tid nå.

Vil du vite hvorfor det er forsinket? Fordi jeg har lagd det TRE ganger allerede, og IKKE hatt lyst å dele for jeg syntes ikke det var bra nok til å dele. Ikke for at contentet ikke er bra (For det èr det, virkelig! Så selvtilliten der er på plass..:P) Men fordi jeg er redd for å ikke gi NOK.

Anyhow…#Notetoself for de neste 52 ukene: HOPPE, ikke tenke (så mye…)

For vi jenter er eksperter på å overtenke overtenkingen, eller hva? Ha en nydelig dag videre- og TAKK for at du hadde lyst å besøke mitt personlige hjørne idag! 🙂

Facebook kommentarer