Bedre humør og mer energi- 5 ENKLE tiltak du kan gjøre i dag

Hva om jeg fortalte deg at du kan få mer energi og bedre humør, av kun å gjøre 5 enkle tiltak? Sånn helt ærlig så er jeg svært lite fan av de kalde vintermånedene. Ikke bare fordi det er kaldt (sitter for øyeblikket å hutrer her). Men fordi det så merkbart virker inn på energien min, og humøret. Kanskje vi også er flere som kjenner på det at dørstokkmila til treningssenteret er mye lengre? Og at sofaen og netflix frister så innmari mye mer enn å trene og lage sunn mat?

Jeg vet hvordan du har det. Men det jeg merket når jeg «gav inn» for mine kortsiktige ønsker, istede for å se litt mer langsiktig på det, var at humøret og energien gikk ytterligere ned. Og hva gjør man da? Jo, enten kan man grave seg enda mer ned i selvmedlidenhet, eller så  kan man ta seg selv litt i nakken. Lage seg en god og sunn frokost som en bra start på dagen, og kommer seg ut døra. Jeg valgte det siste. Og vet du? Det hjelper!

Men hva om hverken motivasjon eller energi er på plass. Hva da?

Vel, noen ganger handler det om å få momentet i gang. Tøft?Ja. Men verdt innsatsen? Hell yes.   Dagens video er til deg som vil ha 5 enkle råd til hvordan du skal få fart på lykke og velværehormonene dine. Slik at dørstokkmila til trening blir kortere, motivasjonen for å ta gode matvalg blir enklere,  og for at humøret blir mange hakk bedre. Enjoy! 🙂

Ønsker dere med dette en riktig fiiin start på uka! 🙂

Klem, Silje Mariela

Click here to subscribe

By | 2017-11-13T13:27:30+00:00 13. november, 2017|Kropp, Mindset, Video|0 Comments