Bedre trent? 3 ting du IKKE bør si til deg selv

//Innlegget har sponsede linker til X-life+ egenreklame i bunnen her du MÅ få med deg i dag:)//

 

Vi har alle mål og drømmer vi vil nå. Det er sånn vi mennesker er skapt! Men hvor mange av oss er det egentlig som kommer i mål med det vi vil? Personlig er jeg overbevist om at hodet vårt er hoveddriveren bak ALT vi foretar oss (Duh). Jeg er også overbevist om at ordene vi bruker, former oss, og er avgjørende for om vi kommer oss noen vei. Her er et lite eksempel på hvilke ord/setninger jeg snakker om?

  1. …Det kommer til å bli vanskelig, men jeg skal prøve…
  2. …Jeg skal se om jeg kanskje får det til…
  3. …Jeg kan gi det et forsøk…

Hva tenker du selv når du leser disse ordene? At her er det ambisjonene som snakker, og en som går «all in» for å oppnå det hun ønsker å oppnå? Og er supermotivert? Ved å fortelle deg selv (og de rundt deg) at du kanskje får det til, skal prøve, eller gi det er et forsøk, så har du allerede sagt til deg selv at du ikke vet om du har helt troa…Forstår du hvor jeg vil hen?

Frykten for å ikke få til

Jeg merker fort at jeg selv gjør dette hvis jeg enten er redd for å skuffe, eller hvis jeg ikke vet helt 100% om det virkelig er noe jeg vil. Det er liksom en måte å dempe fallet på hvis du skjønner. Typ «Jeg skal prøve, men jeg vet ikke om jeg har helt troa på at det går», eller «Jeg skal se om jeg kanskje får det til, men hvis det ikke går, så har jeg hvertfall ikke sagt ja».

Enten sier du at «Ja, det gjør jeg!», eller så sier du «Nei, det velger jeg å ikke gjøre!». Hvis du forteller deg selv at «Ja, det gjør jeg!», så har du også fortalt underbevisstheten din at du er game on. Og det er først DA du virkelig FØLER hva du har sagt ja til. «Jeg skal prøve», oppfattes mer som «Jeg gjør dette med mindre det dukker opp noe bedre/noe annet/hvis ingenting kommer i veien».

Selffulfilling prophecy…

Tro meg, hvis du TROR at noe vil komme i veien, så KOMMER DET NOE I VEIEN! Så det var bare det jeg hadd lyst å dele i dag. Bli litt mer bevisst på hvordan du bruker ordene dine, så skal du se at du etterhvert både får hodet ditt og kroppen din mer med på det du VIRKELIG vil. Det hele starter med troen, og det du forteller deg selv…Believe it or not!;)

Det er nemlig SLIK du tar kontroll over din egen hverdag og ditt eget liv, kontra det å være kasteball for omstendighetene. Ta et valg, og do it! Og skulle det gå på trynet, so what? Da starter du på nytt! Men det å helgardere seg just in case something goes wrong…Not the way to do it!

Dagens lille peptalk, til meg selv og dere jenter. 😉

silje mariela tips trening

//Tightsen finner du her//Toppen finner du her// Disse linkene er til min sponsor fra X-life

 

 


#Egenreklame

Test-gruppe- skal du være med? Stenger i dag!

De siste par årene har jeg tatt litt avstand til alt som omhandler fettreduksjon osv. Av god grunn. Men etter å ha sett mye av galskapen (kan jeg si det?) av hva som presenteres der ute som «helse» og gode løsninger, så tenkte jeg at jeg vil ta dette i egne hender. Jeg ønsker å få MIN vri ut der, sammen med mine verdier når det kommer til endring av kroppskomposisjon. Meld deg på i siste liten nå her, HER

fettforbrenning gjort enkelt

By | 2018-01-14T19:17:30+00:00 6. juni, 2017|Mindset, Personlig|0 Comments