TRENINGSVIDEOER- NY VIDEO HVER TORSDAG!

Mitt Ninjatriks For Muskelkontakt – PRØV!

Få kontakt med musklene du skal trene, med dette ninjatrikset!

Er det ett spørsmål som går igjen og igjen, så er det hvordan man skal få kontakt med musklene (og spesielt rumpa (!)), når man trener.

Har hørt det så mange ganger nå, at jeg tenkte jeg kunne lage et kjapp video til deg på det. Med et snedig lite tips.

Nå skal det sies at det kan være flere grunner til at du ikke får rumpa (eller andre muskler for den saks skyld) til å reagere som du vil. Men jeg lar ekspert-hatten ligge, til fordel for ..tja..sunn fornuft og moro? cool

Jeg har også lagt til deg en miniøkt du kan få tilsendt, nederst i posten i dag. Den er perfekt som oppvarming, hjelper rumpemusklene til live, og dermed også med problemstillingen i denne videoen.

Så, hvis du IKKE får noe som i det hele tatt ligner på muskelkontakt etter miniøkten + flere øvelser dedikert til å bryte ned muskelen så mye som mulig…ja, da tar jeg meg en bolle og så går jeg og legger meg.tongue-out

Kos deg på trening, og SI FRA hvis det er noe du ønsker at vi tar opp en annen torsdag!

Klem Silje Mariela

PS: Miniøkten er i PDF. Bare trykk på denne banneren, så får jeg sendt den på mail til deg. Og nei, du tas ikke vekk fra denne siden. No worries 🙂

Click here to subscribe

Mat-Prep På 3 Minutter

Du VIL spise sunt, men avanserte oppskrifter tar motet fra deg? 3 minutter, 3 ingredienser, og middag eller lunsj til 3 dager. Jeg tror vi bare kaller denne serien #Fortgjort 😛 

Hvis du har fulgt bloggen en stund, så har du sikkert skjønt at matlaging er noe jeg ofte (men ikke alltid!), ser på som et nødvendig onde. Spesielt i hverdagene vil jeg det skal gå fort. I tillegg har jeg (som kanskje du også?) en lei tendens til å småspise og snacke på noe hvis jeg ikke får mat MED EN GANG når jeg er sulten. 

Så her har du en del av redningen for meg. Enklere tror jeg faktisk ikke det blir? Så hvis du er usikker på hva du skal ha med til lunsj de neste dagene, så test ut denne varianten! cool

Men hør; har du en hel familie å lage middag til, så funker dette bankers til det også. Dette gir da 4 porsjoner, om du i tillegg koker med ris, quinoa eller poteter. Personlig favoritt: Mungbønne-nudler!!  Bildet under viser forøvrig søtpotet-pasta. Fås kjøpt i verdensbutikker og helsekost. Tror jeg trallala. Hvertfall verdensbutikker. Der finner du også mungbønnenudler i store kvantum. Også kjent som glassnudler 😉

 

 

Det kan bli seende ut som dette. *Tappert forsøk på å for en gangs skyld sørge for at du faktisk ser hva som ER i retten!* Haha..bilder ass! 

 

Likte du #Fortgjort? Da må du gjerne klikke på Like-knappen under her  Da kan du risikere at jeg plutselig en gang finner på noe annet som er like raskt. *Story of my life forøvrig*

Bon Apetite! Vil du ellers ha en fin og rask kokebok, så er jeg storfan av Linda Stuhaug, og vil anbefale boken tenner. Bra dame og gode, fine oppskrifter. 

Klem, Silje Mariela

 

Hvor TUNG skal vektene være?

Så klart du har lyst å bli sterk, og få GOD effekt at treningen din. Men hvor tung skal vektene være da? Favoritt-tommelfingerregelen min får du her- Enkelt og såå smart! 

Heeei, så kos å se deg innom! Nå sitter jeg her på Espressohouse med kaffen min, og koser meg maks med å skrive til deg. 🙂

I 52 uker fremover nå, så skal du få èn treningsvideo hver torsdag. Du får korte videoer med tanker og tips du kan ta med deg videre på treningsreisen din. Siden du elsker (?) styrketrening og det å bygge en sterk kropp, så legger vi fokuset der. Sånn hovedsaklig hvertfall 🙂

(Hvorfor 52 uker? Les om min utfordring til meg selv- her!) 

Kanskje vi kan kalle det treningsnuggets? Ikke vet jeg hva vi ender opp med- vi får la veien bli til mens du ukentlig kan stikke innom her å hente litt inspirasjon.

Dagens tema: Hvor TUNGT skal vektene du løfter, være? Svaret er enkelt, og du får det i videoen under her.

 

Syns du tekst er å foretrekke? Greit. Her skal jeg avsløre den store hemmeligheten:

 

Sørg for at du, på ditt FØRSTE treningssett, har ca. 2 repetisjoner TIL OVERS.

 

Så hvis det står at du skal løfte 8 repetisjoner i følge programmet ditt, så skal du, hvis det sto om liv og død, klare å løfte 10 repetisjoner.

 

Er ikke det for lett da?? embarassed

 

Neida, for du vil merke at det blir tyngre i sett 2. Og i sett 3, så klarer du knapt mer enn 7-8. Så det justerer seg selv. Nydelig, eller hva? 

 

Klarer du 15 reps, når skal klare 8 reps- SÅ ER DET FOR LETT! 

Klarer du kun 6 reps, når du skal klare 8 reps- DA ER DET FOR TUNGT!

 

Makes sense?

God trening du herlige jente som leser!:) 

 

Klem, Silje Mariela

 

 

 

Zercher Squats- For Sterke Lår

 

Ikke fan av knebøy eller frontbøy, men du ønsker deg treningseffekten? Eller kanskje du har lyst å gi nye øvelser en sjanse, men usikker på hvilke som er verdt tiden din? (Så klart du stiller deg det spørsmålet, du er jo en målbevisst jente 🙂 – Da har jeg svaret til deg:

Zercher squat!

Jeg superdigger øvelsen og syns den gir bedre muskelkontakt enn både knebøy og frontbøy. Du blir også sliten på en litt annen måte, så jeg anbefaler deg å teste den ut. Bytt ut den vanlige knebøyen for 4 uker. Se hva som skjer 😉

Teknikken på denne er viktig å ha i bakhodet. Spesielt de to tingene jeg nevner for deg i videoen. Ikke bare er det enkle og effektive, men også fine å tenke på når du gjør andre øvelser også. Det kan vi like.

Programmet:

A1) 3-3 sett x 6-8 repetisjoner

A2) Mellomøvelse: Sidesteg med strikk- 10 steg i hver retning.

God trening! 🙂

 

 

Q&A: Matlei og liten matlyst? Det alle jenter må vite

Ikke fortell meg at du aldri har hatt perioder hvor du kan spise hva som helst og likevel aldri føle deg mett? Eller perioder hvor du overhode ikke er sulten?  😉

Hvis du er jente hvertfall, så er jeg nesten overbevist om at dette er noe du har kjent på. Men er det normalt? Dagens spørsmål tar for seg akkurat dette. Og jeg kan nesten love at du vil sitte igjen med en aldri så liten aha-opplevelse etter de neste par minuttene.

🙂