Nå Målene Dine Med Dette Tipset

MERK: SCROLL NED FOR VIDEO!

Hva tenker du når du hører ordet «mål»? Kanskje tenker du tilbake til alle de gangene ting ikke har gått din vei? Isåfall så vil du digge denne videoen jeg har til deg i dag- for det er nemlig her du må starte !cool

Det er ikke mye jeg syns er mer ubehagelig å tenke på enn MÅL. Hovedsaklig fordi jeg setter de så høyt noen ganger, at jeg har problemer med å se det for meg. Eller i det hele tatt å tro på det. 

Og gudene vet hvor mange ganger jeg har sagt “Vel, jeg skal prøve!” Du vet, sånn i tilfelle at jeg ikke får til, så har jeg på en måte safet det 😉 Dessverre så leder det ofte til en half-ass innsats, og det føles som regel ikke noe bra det heller.

Det underbygger vel mer det at man “ikke får til”, enn noe som helst annet. Men den eneste grunnen til at man ikke”får til” er ikke nødvendigvis for at vi ikke tør å satse. Men mer på grunn av det jeg snakker om her i videoen. I dag deler jeg med deg, det jeg anser som en av hovedgrunnene til at så få av oss virkelig når de målene vi drømmer om. 

INå fikk jeg akkurat en liten gutt sammen med meg her. Han er åpenbart klar for å ta kvelden, så jeg får avslutte her. Håper du liker videoen. Gi gjerne en tommel opp i såfall, så blir jeg såå glad:D Sees på torsdag! 

KLEM, Silje Mariela

 

 

 

Unngå Sjokolade Til Middag- 3 Tips

MERK: SCROLL NED FOR VIDEO!

Hvis sjokoladen har en lei tendens til å havne i handlekorga, så vil dagens video få deg til å se litt annerledes på det;)

…Blir du frustrert over deg selv for at du STADIG VEKK faller for fristelsen ved sjokoladehylla. Når det eeegentlig var middag du skulle kjøpe? Ja, den er kjip. OG det stikker kjepper i hjulene dine, på så mange måter. Samtidig som at det er litt deilig også. Det gir om ikke annet, en liten timeout i hverdagens kjas og mas. Sånn, for noen usle sekunder that is.

Det kan være flere grunner til at du tar det valget. Det åpenbare er jo at så snart man ser den sjokoladen, så begynner man å fantasere om hvor deilig den er, og hvor godt det føles. (Åååå tenk hvor glade kjæresten hadde blitt om du tenkte det samme om han, hver gang du så han;P Sorry, måtte bare!).

Så snart du har åpnet for at det er ok å fantasere om den sjokkisen, så er du screwed. Veldig ofte. MEN i dagens video snakker jeg om noe litt annet, som også handler om dette med valg. Kanskje får du deg en aldri så lite aha-opplevelse? I know I did. 

Jeg er forøvrig klar over at den planleggingsgreia kan høres mye ut, men tar du kontroll på det, så sparer du både tid, penger, ekstrakilo på kroppen og du føler deg bedre. Whats not to like? 🙂

Og du? Noen ganger går vi på snørra igjen. MEN tenk deg hvor stor forskjell det gjør; Gå på snørra 10/10 handleturer versus 4/10 handleturer. Det TELLER!! Og er progresjon FTW! 

Nyt sola! 😀 Klem, Silje Mariela

 

PS: Kunne du tenkt deg en prøvetime hos meg? Klikk her

Din Største Konkurrent?

MERK: SCROLL NED FOR VIDEO!

Savner du formen du en gang var i? Kanskje til den grad at du ikke kommer skikkelig i gang igjen, selv om du egentlog vil? Da er dagens video til deg.cool

Husker selv tilbake til når jeg begynte å trene igjen etter fødselen. Den skuffelsen av hvor svak jeg hadde blitt. Det var ikke annet enn umotiverende å trene, for det var så innmari langt unna der jeg en gang hadde vært. Jeg kom jo i gang på et vis, men det å 

 

Men jeg har forstått at det gjelder flere av oss. Kanskje har det ikke vært graviditet for din del, men jeg tenker at uansett hva det er som har satt deg tilbake, så er nok følelsen ikke så ulik.

Du vet, følelsen av å ha falt så hardt av vogna, at du overhode ikke kan skimte den lengre. Og vel så det…

Problemet er gjerne to “røtter”; det ene at man sammenligner seg styrke og formessig med hvor man var, og “innser” hvor langt unna man er. Det andre er at regimet som ble fulgt var såpass tøft eller var så tidkrevende, at bare tanken på at det er DET som må til, gjør at du mister motet. Det jeg uansett tror vi kan være enige om er at det hvertfall ikke hjelper å sitte i sofaen med ostepopen og føle på maktesløshet. Tro meg, jeg har prøvd! 😉 Jeg håper derimot at dagens peptalk kan hjelpe deg litt i gang:  (videoen skal være i god oppløsning, så du får evt endre innstillingene hvis det er blurry 😉

 

I dag er jeg veldig glad for at jeg ikke bare “la meg ned”. Skal forøvrig nevnes at der jeg var tidligere, ikke er noe jeg streber etter lengre. For styrken jeg hadde, var mye mer enn jeg i dag tør å løfte. Resultatene kom likevel, så det viste seg at jeg ikke hadde så mye å gråte over likevel. Og det gjelder nok ikke bare meg, men i stor grad deg også 😉 

 

KLEM, Silje Mariela

 

 

 

På Kompromiss med Deg Selv?

Har du kjent på følelsen av at du knapt vet hvem du selv er og hva dine behov og ønsker er? Da er dagens video til deg. Dette er hva som skjer når vi enten sier JA for mye, eller velger å tro at alle andre vet hva som er best for oss…;)

Jeg vet jeg vet, det er lettere sagt enn gjort å si ja til oss selv. Men spørsmålet er til hvilken pris? Selv føler jeg at jeg er blitt ganske god på å si nei når det er noe jeg ikke har overskudd til å gjøre.

Men det jeg personilg har kjent på er at jeg i noen tilfeller har valgt å la andre avgjøre hva som er smartest og best for meg. For deretter å bare hoppet i det, på tross av hva magefølelsen har sagt. Det får jeg som regel svi litt for i etterkant. Mest i den formen at man ikke vet helt hva eller hvem man selv er og står for…Så ja, dagens video er en liten informativ pep-talk til deg og en BIG note to self;) Håper du liker den.

 

Nå er klokka snart halv elleve her. Så jeg skal straks stupe i senga. Men tro til dagens vlogg, så hadde det gått mot verdiene mine å utsette dette innlegget til imorgen.;) Haha. Sånn er det. 😀

Nå fikk jeg også opp en virusbeskjed her på macen, så jeg skal lukke den sammen før jeg roter til noe her. Satser på at eplehjelpen kan bistå i morgen. 

Sov godt du, og god natt! Veldig takknemlig for at du stikker innom av og til 🙂 Det vil skje mer her etterhvert nå, men jeg tar èn ting av gangen. 

 

 

KLEM, Silje Mariela

Sånn Vinner Du Over Deg Selv

Neida, ikke på den måten du kanskje tror. Jeg er ikke for rovdrift på kroppen din. Jeg er derimot FOR at det du gjør skal funke like bra om 2 år, som i dag. I dag får du hemmeligheten 😉

Jeg vet du har mål og resultater du ønsker å nå. Spørsmålet jeg har til deg er ikke hvor villig du er til å gjøre det som kreves, men hvor vidt du faktisk TILLATER deg selv å være i prosessen du er i?

Hvor god er du å holde tilbake når du er supermotivert til å gi maks gass for eksempel?

Det høres kontraindisert ut å holde tilbake når du er gira- jeg vet det. Men hvis du stadig vekk faller av den berømte vogna, så er det kanskje ingen dum idè likevel? I dag får du et lite innblikk i prosessen jeg selv står i, og tar jeg ikke helt feil så kan du kjenne deg igjen i den du også? 

 

Er det egentlig rart at så mange av oss møter veggen? Når vi hopper på alt og alle- SAMTIDIG?! 

Vi er like, jeg og du…

 Etter et helt halvt år uten sosiale medier, mail og kommunikasjon med deg i det store og det hele, så KRIBLER det i magen etter å dele ting med deg. Og min første impuls når jeg “kom tilbake” og motivasjonen var på plass, så var det å skulle gjøre ALT på en gang.

Men jeg har (etter å trynet MANGE ganger!) lært av mine feil. SKal jeg klare å bygge noe som er bærekraftig (og med kvalitet!), så gjør jeg både meg selv og deg en bjørnetjeneste med å hoppe på allt verktøy og midler med en gang!

Det er en av grunnene til at du fremdeles ikke ser meg live på facebook, storys og Instagram eller mail. Fordi jeg vil prioritere BLOGGEN- først. Få inn vanen med å poste jevnlig og være her for deg, sånn at jeg unngår å…på godt norsk…spread myself to thin. Som er noe jeg tidligere har hatt en lei tendens til å gjøre. 

Uansett, mitt tips til deg i dag som føler deg rådvill på hvor du skal starte:

Velg deg ETT fokusområde i dag- og hold deg til det. Minimum 6-8 uker. Frem til du føler deg sterk nok til å legge til noe mer, og har fått det første fokusområdet inn i fingrene og nervesystemet

 

Og til slutt, selv om du ikke er der i dag, som du ønsker å være- så vit at du har et valg: bruke energien på å irritere deg over at du ikke er der du ønsker å være enda, eller ta det ene valget som du VET vil ta deg mange steg nærmere.

 

KLEM, Silje Mariela