Boksbøy er en digg og effektiv øvelse- spesielt for baksiden- når den sitter! Men det krever litt små tekniske justeringer for å få den til å sitte skikkelig. Rett opp disse 3 “feilene”, og kjenn hvor annerledes den tar!

Yes, vi fortsetter kveldspostingen frem til det blir bedre struktur fra min side. 😉 I dag gjør vi det kort, godt og enkelt. Sånn som vi alle liker det! For ja, jeg vet du også liker at vi er effektive her. Mer treningstid på deg. Og ikke minst tid til å teste ut små triks som kan gjør stor forskjell for deg. Guttungen løper rundt som en gal her, så vi er en smule bak skjemaet med alt i dag. Kanskje er vi flere? 

Fordeler med boksbøy

FOr min egen del var det denne øvelsen som etterhvert fikk meg til å like vanlig knebøy. Siden denne setter såpass stor belastning på baksiden, så krever det at du setter din tillit til at du er sterk nok i disse musklene. Noe som også gjør det psykisk lettere å komme dypere i knebøy. I tillegg har jumpersknee vært en stor issue i mange år, men kjenner nada i knærne med denne varianten.

Og til slutt, om du syns det er utrygt meg stang på ryggen, så hold en frivekt foran den. Funker like fint det, og er en bra start! Prøv å rett opp disse “feilene” hvis du gjør de, og kjenn hvor annerledes øvelsen blir. Nesten litt gøy 🙂 (og ja, jeg skriver feil i hermetegn, fordi jeg egentlig skulle brukt noen andre tegn som jeg ike finner påMacen. Og fordi at det ikke er krise omdu starter med disse små måtene å gjøre det på, for etterhvert å finpusse på teknikken;) Test ut, og lykke til på trening! 🙂  

 

KLEM, Silje Mariela

PS: Hvis DU har treningsrelaterte spørsmål du ønsker svar på her på bloggen, SEND DET TIL MEG HER!

 

Facebook kommentarer