En liten oppsummering fra de siste dagene… 😉 

Gutta har lagt seg, og nå var det deilig å få litt egentid. Bare sette meg ned med macen og skrive til deg.

Før det tok jeg meg 15 minutter med headspace (app). Hvis du ikke har testet det enda, så lov meg at du gjør det. Det må være den beste oppfinnelsen siden …hjulet? 

Uansett, det hjelper å lande tanker, følelser og ikke minst får du samlet deg litt. Digg!

For ja, de siste dagene har jeg løpt rundt som en hodeløs kylling. Du vet når du prøver å gjøre alt på èn og samme gang? Men så ender du opp med å ikke gjøre noe som helst…? Yes, det er de siste dagene fint oppsummert. 😛 

Forresten, så vit at jo raskere hodet går- så er det et tegn på at du må ta et steg tilbake. Helst sette deg ned og puste. For gjør du ikke det, så går det enda fortere. Så ja, noe å tenke på. Selv om det høres kontraindisert ut. It is not. Lover

Uansett, i mellomtiden har jeg også rukket å bli 35 (!) år. Og vel, jeg gikk vel helt ærlig litt ned for telling (Sorry, Eirik!).

Ikke for at 35 er så innmari gammelt. Det handler mer om den berømmelige ideen om hvor man hadde helst sett at man hadde vært. Både når det gjelder karriere og barn. For ja, jeg tenker mye rundt dette med å skulle få en til.

En del av meg vil virkelig. Mens en annen del av meg føler at jeg trenger tid. For ja, det er litt godt å føle at jeg er mitt eget menneske igjen. Men har valgt å la det ligge. Det skjer det som skal skje, når det skjer… Det hjelper hvertfall ikke å stresse rundt det. Har jeg skjønt 😉 

I dag var jeg forøvrig på FOTOSHOOT! Oh yes…For BOKA mi! Herregud, jeg kan nesten ikke tro at den snart er ferdig! 

Det har vært en drøm jeg har hatt siden 2013, å skrive denne boken. Så det at jeg er i sluttprosessen, er helt utrolig kult å tenke på. Jeg VET at dette er en bok vi jenter trenger. Og gleder meg virkelig til å dele den med dere! 

Var forøvrig på Ingefær-podcast for en tid tilbake, og snakket om temaet. Var også så heldig å bli invitert til podcasted “Engler og Hormoner”, sist uke. Det tok vi opp mye av samme tema. Jeg sier fra når den er ute:) 

Yes, dette ble en aldri så liten rabblepost. Takk for at du leste <3 Klem

På slutten av rabblepostene mine ønsker jeg å dele småting med deg, som kan være med å gi deg en bedre hverdag. Og denne gangen har jeg lyst å dele dette:

1. Trenger du å få et realt spark bak og litt though love? Søk opp Mel Robbins på YouTube, og se de superkorte videoene hennes. (Du kommer IKKE til å angre!) 

2. Trenger du en rask og sunn middag til i morgen? Gå hit

3. Ønsker du en jentegjeng å ha det gøy, og trene styrke med i Oslo? Kom tilbake hit snart igjen. Gymmet vårt i Oslo er snart OPPE!!!! <3 

 

Facebook kommentarer