Jeg snakker ofte om at vi må bli bedre å lytte til oss selv og stikke fingeren i jorda, når vi føler at støy, stress og kaos tar overhånd. Tiden var derfor inne for å praktisere det jeg preiker…;)

Resultatet ble hele 6 måneder uten blogg, facebook og instagram. Jeg måtte finne meg selv igjen. Og tilliten til at jeg er god nok som jeg er.

Vit og at jeg ikke tar lett på at du bruker tiden din her inne.  Jeg vil at dette skal være et sted du henter påfyll, og som er verdifullt for deg. Ikke nok en side med unødig støy.  For det tror jeg vi alle har fått nok av…?

 

Kjære deg som leser her dette her akkurat nå. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har startet på denne posten til deg.

Men tenkte som så at nå er det bare på tide å få den ut. Bare hoppe i det. Og være straight up ærlig med både deg og meg.

Nytt år og greier, finnes det en bedre tid enn NÅ?;)

 

Timeout

 

Det er hele 6 måneder siden jeg var her sist. Du kan trygt si at jeg har tatt tidenes timeout.

(Noe som forøvrig er risikosport når det er dette som er levebrødet mitt. Men det var nødvendig… )

Jeg kom til en punkt at jeg måtte gå inn i meg selv, og se hva jeg egentlig driver med.

At jeg har tatt noen dårlige valg det siste året, som gjorde at selvtilliten fikk seg en omgang, er èn ting. Men etter å ha gått gjennom de tre siste årene, så har jeg vært mer AV, enn PÅ.

Delvis fødselsdepresjon og utfordringer med å “finne meg til rette” i min nye rolle som mamma, samboer og “karrierekvinne”, har vært litt av greia. (det tror jeg flere av oss kjenner på)

Men en større greie var at jeg ble tatt av dragsuget, og jeg mistet både fotfestet og “meg selv”  i higen etter å bli “bedre”, “smartere” og “større”.

I disse digitale tider, hvor det handler mer om fasader og å rope høyest, er det fort å bli dratt inn uten at du helt ser det.

Jeg har vært på en karusell, hvor det for meg handlet mer om å være “smartass”, enn å faktisk være tilstede, for deg som følger meg. Og som har vært her i alle disse årene (2008…bodywork, husker du?)

Jeg glemte litt DEG oppi det hele. Og brukte mer tid på å pleie mitt eget ego, sammenligne meg med andre, og fortelle meg selv at jeg ikke bra nok.

Jeg følte at alt måtte være “perfekt” eller så var det ikke vits. Så da stopper man opp i stedet. (noe jeg tror MANGE av oss har en tendens å gjøre?)

 

Digital detox

 

Resultatet ble en real digital detox. For finne ut hvem pokker jeg egentlig er og hva jeg vil med livet mitt. Og bloggen blant annet.

Jeg startet blogg og fitness-reisen for snart 10 år siden. Mye har endret seg siden da. Og vi er flere enn noensinne, som ønsker å nå ut og bli hørt.

(Er det bare meg som blir svimmel av alt som er der ute? Kanskje jeg begynner å bli gammel :p)

Personlig er jeg ferdig med å «være på» bare for å «være på». Jeg ønsker ikke mer støy og “tomme ord”. Hverken for deg eller meg.  

Jeg ønske å være en trygg ressurs for deg. Et sted du kan komme når du trenger påfyll i hverdagen. Når du trenger en liten peptalk eller du ønsker noe konkret iht treningen din.

Du skal føle deg bedre når du forlater dette stedet, enn når du kom. Du skal føle at du sitter igjen med noe som gir deg verdi i hverdagen. Ikke enda mer kaos og tvil.

Det er til syvende og sist DU som er grunnen til at jeg startet denne reisen. Og den ønsker jeg mer enn noen gang, å fortsette på.

Ja, jeg har sporet av litt av og til. Men er det noe jeg har innsett etter pausen min, så er at:

Din tid er verdifull

Min tid er verdifull

Du skal føle deg bra og inspirert. Ikke tappet og frustrert.

Og jeg må ha hjertet med meg i det jeg gjør.

Skulle du ønske å bli med meg videre inn i det nye året, så er dette noe du kan forvente;

Mer åpen- og ektehet (er det et ord??). Men også et realt spark bak når det trengs, nordnorske banneord og nyttige treningstips!  😉

Det er på høy tid å være her for deg som har vært med meg i alle disse årene, enn å forsøke tilfredstille “alle” med å være “politisk korrekt smartass”. 😛

Det ble langt dette. Hvis du har kommet deg ned hit- tusen takk for at du leste <3

Og hvis du leser dette nå i januar: GODT NYTTÅR!!!!

Hvis du ønsker å lese mer om hva du kan få her inne, og når det kommer nytt innhold, så trykk her!

Varm klem, Silje Mariela 

Facebook kommentarer