DETTE gjør deg ikke unormal

Jeg vet ikke med deg, men kanskje har også du opplevd å ha dager hvor du bare er umettelig? Du er sulten annenhver time. Uansett hva du spiser, så holder det ikke de 3-4 timene som det vanligvis gjør? Mens neste dag, så har du nesten ikke matlyst i det hele tatt? Om dette er noe som stresser deg; I have got news for you: Det er NORMALT. Det GÅR OVER! Og så lenge du ikke fråtser i junkfood de dagene det gjelder, så er det ingen stor fare for hverken liv, helse eller vekt.

Vi har lett for å tro at noe er galt med oss, og at vi bare er dømt til å «mislykkes». Forbanner den «dumme kroppen», og går rundt med dårlig samvittighet hele dagen. I tillegg er vi redd tilstanden ALDRI kommer til å gi seg, og at vi kommer til å spise oss i hjel. At vi aldri vil klare å stoppe, med mindre vi tar «kontroll» over situasjonen. Enten det innebærer straffetrening, fingrene i halsen eller bruker masse viljestyrke på å ikke spise.

Listen up: Det VIL gi seg. En tilstand er aldri konstant.

 

Se på naturen. Hvis det er en dag med storm og uvær; tenker du for deg selv at nå kommer det til å være sånn for alltid? Eller tenker du at det kommer til å gi seg etterhvert? Vel, vi mennesker fungerer på akkurat samme måte!

Er du trist og lei deg en dag, så VET du at det vil komme en dag hvor du ler mer og er lettere til sinns. Ikke sant? Vi endrer oss hele tiden. Jo større tiltro du har til at ting GIR SEG, jo lettere blir det å leve;)

Kontrollfreak? Vel, innfinn deg med at du kan ikke styre været, naturen, eller hvor mye mat kroppen din trenger i dag i forhold til i morgen. Det er heller ikke uvanlig at du blir mer sulten på treningsfridager enn treningsdager (Spesielt om du trener hardt!). Det gjør ikke deg til et dårlig menneske at du tillater deg mer mat, selv om du har treningsfri. Og kanskje spiser litt mindre på selve treningsdagen. Det er greit. Om det er det kroppen trenger.

«Æææ jammen da kommer jeg til å legge på meg masse og bli overvektig før jeg aner det!»- Vel, det er ikke så enkelt. Det er som å si at du blir undervektig av å ha dager hvor du ikke er sulten. Har du ellers en sunn, aktiv livsstil i bunnen, så er det ingen stor fare. Spesielt ikke om du liker å ta vare på deg selv, spise bra, og være aktiv.

 

Spørsmål til deg- JA eller NEI?

Har du hatt dager du overhode ikke har hatt matlyst?

Har du hatt dager hvor du har vært veldig sulten, og tilnærmet umettelig?

Vel, der ser du. Vi endrer oss hele tiden!;) Det du kan kontrollere er valgene du tar. Spis kyllingbryst med pancettaskinke og potet, istede for fritert junkfood. Så er du på god vei mot en strammere og slankere kropp. Uansett om det noen dager er litt mer, og andre dager mindre. Jo mer tiltro du kan ha til at ting endrer seg, jo lavere vil stressnivåene dine bli. Jeg mener, MÅ ALT ANALYSERES?

Og mindre stress- bedre resultater 😉 (Trust me, stresshormonene dine overkjører så og si HELE systemet ditt, enten du vil eller ikke!)

Vi avslutter med en fun-fact

Visste du at kroppen øker forbrenningen din 1-2 uker før menstruasjonen? Ergo–> Appetitten øker, og du er mer fysen på mat da, enn uken ETTER mensen. Spennende, ikke sant? 🙂 Om du syns dette er spennende informasjon; GLED deg til høsten- Da lanseres nemlig kurset «JenteKODEN»- Hvis du er jente, og opptatt av kropp, trening og helse- Så er det et MUST å få med seg! 😉

 

Varm solbrent, sommerklem fra Frankrike silje mariela trening for jenter

 

 


Sommersalg hos sponsoren min X-life! 🙂 #reklamex-life salg

By | 2018-01-14T19:13:35+00:00 15. juni, 2017|Kropp|1 Comment