2016- Kort refleksjon av året

 

 

Så var vi her igjen da. Ved veis ende!;)
Jeg tenker tilbake på 2016. Året hvor jeg skulle ta meg sammen, og «bli meg selv» igjen. Etter et spent, annerledes (dog fint år!) som nybakt mamma i 2015, så lengtet jeg sårt etter å finne tilbake. Hva enn det betydde.

En del av meg  forsøkte febrilsk å holde ved det gamle «Jeg´et», mens en annen del av meg så gjerne ville bryte ut, gi plass til noe nytt.

Vi vet alle at endring er skummelt. Men det blir mer og mer klart for meg; Det er ikke før du slipper det gamle bildet du har av deg selv, at et nytt bilde får plass til å vokse.

Jeg er alltid spent når et nytt år står for døren. Egentlig så er det kanskje ikke noen big deal, men jeg har det liksom for meg at jeg skal bli et så mye bedre menneske fra og med 1.januar. 😛

Det jeg forøvrig har skjønt er at endringer gjerne tar litt tid. Du får ikke bedre vaner straks klokka bikker midnatt. Men det å ha intensjoner og visualisere et par ting som du gjerne vil få til iløpet av året som kommer er nok alltid smart. Men det er greit å vite at et mål nås ikke ved å bare tenke på det, eller ei heller ikke ved å gjøre en helomvendig som overhode ikke gir rom for tilbakefall og dager hvor motivasjonen er noe lav. Men derimot gjøre èn ting, gjerne daglig, som på sikt tar deg nærmere der du ønsker å være!

Så la meg høre fra deg; Nevn Èn eneste ting du kan gjøre, kontinuerlig hver dag/uke i januar, som du vet vil ta deg et steg nærmere målet? En eneste ting. 

 

Min ting: Stå opp om morgenen, før Aron er våken, og lese en halvtimes tid. Dats it. Det høres kanskje lite ambisiøst ut, men for meg så er dette en rutine som jeg VET setter meg opp for kreative tanker, produktivitet og en GOD følelse. Alenetid er for meg, gullverdt. Og det gir meg den tiden jeg trenger for å få litt «kontakt» med meg selv.

Og vet du, jeg har lyst å dele mål nummer to med deg. Vet du hva det er? Trene 2 dager i uka. Nothing more. nothing less. Alt over er en bonus. Hvorfor starter jeg på kun 2? Fordi jeg har vært lenge ute trening, og jeg vet at skal jeg tvinge meg selv til å trene 4 ganger i uken i januar (som er en hektisk måned i utgangsunktet), så setter jeg meg selv opp for failure.

Jeg VIL jo helst trene 4 ganger i uken, men jeg VET at det ikke lar seg gjøre akkurat nå. Men skulle det plutselig la seg gjøre en uke eller to, så er det også helt iorden. Kjempebonus ikke sant?=)

See what I did there?  Setting my self up for success, instead of failure 😉

 

Så la meg høre fra deg; Nevn Èn eneste ting du kan gjøre, kontinuerlig hver dag/uke i januar, som du vet vil ta deg et steg nærmere målet? En eneste ting. 

 

 

 

Gleder meg til å høre! Ønsker deg med dette en riktig god start på det nye året! Og ikke glem at Less often is More.

 

Stor klem fra Silje Mariela

 

aron silje mariela mammalivet

By | 2017-02-10T14:04:36+00:00 30. desember, 2016|Personlig|6 Comments