God morgen!

Jeg levde på dette. De første 5-6 timene av dagen min. Jeg var også avhengig av å ha det FØR trening. Ja, for når det er sukkerfritt og koffein, så må det jo være bra for deg? Svaret er nei. Lær kroppen din å lage sin egen energi, enn å belage deg på energidrikker og PWO for å holde energien oppe. Da blir det også mye enklere å vite hva kroppen din trenger av hvile og mat. Because this s**t can mess things up.
Så er du avhengig av det for energi, sånn som jeg var? Da er det på tide å ta et steg tilbake. Tøft? Ja. Men verdt det! Du får faktisk MER energi. Etterhvert. Trust me.

Vane eller verktøy?

Når det er sagt, så vil jeg også få si det at innimellom er det greit. Det handler mer om å være bevisst på bruken av det. Er det vanen eller bruker du det som verktøy? Som et verktøy i fokus-perioder, så tenker jeg at det er helt ok. Ikke bare begrenser det bruken, men i tillegg fungerer det så mye bedre. Og kroppen din har det bedre (!).

Etter en stund vil nemlig den effekten du er ute etter, avta. Så hva gjør du da? Drikker MER?

Selv er jeg inne i en fokusperiode nå, hvor jeg trener tidlig på morgenen OG energiinntaket er noe begrenset. Så istedet for at jeg da spiser mat før trening (siden jeg trener veldig tidlig), så fungerer BCAA-drikk som en liten boost. Den gir meg aminosyrer til treningen og ekstra energi fra koffeinen. Som igjen gir en positiv effekt på opplevelsen av økten.

Så konklusjonen er

Ha energidrikker i verktøykassen din. Bruk det i fokus-perioder. Men lær kroppen å lage sin egen energi uten bruk av stimuli. Dette gjør ikke bare at du sparer penger, men det gjør at du får bedre effekt de gangene du velger å bruke det. Dessuten, hvis du har mer enn nok stress i livet ditt fra før av, hvorfor fylle på med ekstra ? Doesnt do you any good <3

formbilde energi styrketrening

Facebook kommentarer