ENKEL super-smoothie kroppen din vil elske

ENKEL, super-smoothie, sa du? Jada, jeg er på smoothiekjøret takker være min gode venninne, Rie Aleksandra (sjekk ut siden henne HER. Og jeg elsker det! En enklere måte å gi kroppen de gode næringsstoffene den trenger på, tror jeg ikke finnes.

Her er en ENKEL smoothie jeg selv bruker nesten hver eneste dag. Ikke nødvendigvis som frokost, men mer som en næringsboost før elelr etter et måltid. Eller når jeg er litt småsulten hvis det har gått for lang tid mellom et par måltider.

Jeg liker å «jukse» litt. Jeg kjøper derfor den ferdig-blandingen til Rema som inneholder druer og kirsebær. I tillegg kutter jeg opp en stor selleristang, en stor bit ingefær og saften fra en hel lime. Jeg bruker også å tilsette kollagen-pulver. Min favoritt kan du finne HER på Iherb. Bruk gjerne koden ZUD707 for litt avslag. Om du ellers også har klorella, spirulina eller betepulver, så kan du gjerne tilsette 3 ts av en av typene. Ikke ta alle. Da blir smoothien svart, illeluktende og lite god. Har testet nemlig 😛

Oppskrift:

  • 1/4 av posen fra rema (100 gram cirka)
  • Saften av en hel lime
  • Fersk ingefær (På størrelse med 2 store terninger)
  • 1-2 ss kollagen (Bruk gjerne koden ZUD707 for rabatt)
  • 1 stang selleri
  • Vann til ønsket konsistens er oppnådd. (Liker den ganske tynn og lettdrikkelig)

Kjempeenkelt. Denne smoothien er kjempefrisk og god i smaken. Jeg liker også at den er relativt tynnflytende slik at den er lett å drikke. Siden det er såpass mye fiber i selleri og ingefær, så husk å ha på mikseren en stund.

Smoothie kroppen elsker

Jeg ble tipset av Rie, om å ha oppi ingefær og/eller lime, da disse ingrediensene som regel er smoothie-reddere. Så det tipset satt jeg pris på. I tillegg er det kjempebra for kroppen din.

Ingefær virker både betennelsesdempende og avgiftende, mens selleri er supermat i seg selv. I tilleg til å virke betennelsesdempende, virker den også blant annet mot menssmerter. Den innehar masse gode vitaminer og mineraler. Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg skal starte når det gjelder selleri. Men søk det opp, you will be amazed. Syns denne siden har masse spennende om selleri. Med andre ord; selleri er for bra til å IKKE ha med i en helsefremmende smoothie.

Så det var dagens lille tips til deg. Ikke vent med å ta vare på kroppen din til den har gjort seg «fortjent» til det. Start i dag. Jo bedre du TAR VARE PÅ deg selv, jo mer ivrig blir den på å ta vare på deg.;)

Klem Silje Mariela

Click here to subscribe

By | 2018-01-13T06:32:52+00:00 17. juli, 2017|Kosthold|4 Comments