At intervaller kombinert med hard styrketrening funker for å få definerte magemuskler er det ingen tvil om! Og det diggeste med det hele er at det tar meg knappe 10 minutter å gjennomføre(som regel). Da er det ikke vanskelig å motivere seg til trening når man vet at det er maks 15 minutter innom senteret, for så å stikke hjem å spise frokost, middag eller kvelds avhengig av når enn på døgnet det er.

En del av dere hang dere med på min lille challenge for en liten tid tilbake, og det var gledelig  å ha så mange av dere med! Jeg merket selv at dette funket som F på formen, og det er alltid kult å ha flere med som gjør samme greia. Om du mot formodentlighet gikk glipp av øktene så har jeg laget et lite sammendrag av disse her. Du får presentert Uke 1 denne uken. Uke 2 påfølger neste Søndag! Så da er det ingen unnskyldning lenger.

Jeg utfordrer deg å kjøre på med denne treningen i tre uker fremover! Are you UP for it??:)

Klem Silje Mariela

 

 

 


Uke 1:

Kortintervall Dag #1

  • Oppvarming 3-4 minutter. Forsøk å få presset pulsen litt her, slik at du lettere kommer inn i riktig sone når du starter på intervallene.
  • Intervall: 15 sekunder maks innsats
  • Pause: 45 sekunder. Dette vil si aktiv pause. Ro ned frekvensen på beina og hent inn pusten innen ny runde.

Gjenta dette 10 ganger!

Kortintervall Dag #2

  • Oppvarming 3-4 minutter
  • Intervall: 1 minutter
  • Pause: 2 minutt. Dette vil si aktiv pause. Ro ned frekvensen på beina og hent inn pusten innen ny runde.

Gjenta dette 6 ganger!

Kortintervall Dag #3

  • Intervaller: 20 sekunder på- 20 sekunder. Gjenta 6 ganger!
  • Pause: 3 minutt Dette vil si aktiv pause. Ro ned frekvensen på beina og hent inn pusten innen ny runde.
  • Intervaller: 10 sekunder på- 20 sekunder. Gjenta 8 ganger!

Voila!  Da har du denne uka planlagt. Bare ikke glem styrketreningen om det er en stram, definert kropp du er ute etter. 😉 Uke 2 kommer Neste helg! Watch out! Vil du bli opdatert når den kommer, trykker du bare “Liker” så hører du fra meg straks den legges ut!

 

© AbsoluteCovers.com Har du sansen for korte, men effektive treningsøkter du også? Sjekk ut Cardioguiden. Her finner du økter som du enten kan avslutte styrkeøkter med for å booste fettforbrenningen eller egne cardioøkter som fremmer fettforbrenningen i større grad enn vanlig kondisjonstrening. Whats not to like?:)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This