MERK: SCROLL NED FOR VIDEO!

Frontboy og Grep- Sånn holder du stanga// Lær hvordan du holder stanga når du trener med frontbøy. Det er ikke så tricky som du kanskje tror. I tillegg har du to varianter å velge mellom, så finn ut hva som blir riktig for deg 🙂

Hei på deg 🙂 Før vi går videre, så hadde jeg lyst å dele denne YouTubelinken med deg- da det er her alt som postes fremover kommer først! Derfor hadde jeg blitt sååå lykkelig om du har lyst å følge kanalen min. 

Det kommer til å bli mitt andre hjem nå fremover, og jeg vil jo så klart ha deg med meg 🙂 

Utover det, så finner du dagens video under her. Et must å se, om du vil trene effektivt med frontbøy. Og sørge for at beina gjør jobben, ikke armene 😉 

Håper dette var til hjelp 🙂 Selv bytter jeg litt på disse to avhengig av dagsformen og hva jeg føler for. Holder likevel en liten knapp på den olympiske varianten.

Nyt dagen videre, og ha en fiiiin påskeuke! 😀 Klem, Silje Mariela

 

PS: Kunne du tenkt deg en prøvetime hos meg? Klikk her

Facebook kommentarer