MERK: SCROLL NED FOR VIDEO!

Savner du formen du en gang var i? Kanskje til den grad at du ikke kommer skikkelig i gang igjen, selv om du egentlog vil? Da er dagens video til deg.cool

Husker selv tilbake til når jeg begynte å trene igjen etter fødselen. Den skuffelsen av hvor svak jeg hadde blitt. Det var ikke annet enn umotiverende å trene, for det var så innmari langt unna der jeg en gang hadde vært. Jeg kom jo i gang på et vis, men det å 

 

Men jeg har forstått at det gjelder flere av oss. Kanskje har det ikke vært graviditet for din del, men jeg tenker at uansett hva det er som har satt deg tilbake, så er nok følelsen ikke så ulik.

Du vet, følelsen av å ha falt så hardt av vogna, at du overhode ikke kan skimte den lengre. Og vel så det…

Problemet er gjerne to “røtter”; det ene at man sammenligner seg styrke og formessig med hvor man var, og “innser” hvor langt unna man er. Det andre er at regimet som ble fulgt var såpass tøft eller var så tidkrevende, at bare tanken på at det er DET som må til, gjør at du mister motet. Det jeg uansett tror vi kan være enige om er at det hvertfall ikke hjelper å sitte i sofaen med ostepopen og føle på maktesløshet. Tro meg, jeg har prøvd! 😉 Jeg håper derimot at dagens peptalk kan hjelpe deg litt i gang:  (videoen skal være i god oppløsning, så du får evt endre innstillingene hvis det er blurry 😉

 

I dag er jeg veldig glad for at jeg ikke bare “la meg ned”. Skal forøvrig nevnes at der jeg var tidligere, ikke er noe jeg streber etter lengre. For styrken jeg hadde, var mye mer enn jeg i dag tør å løfte. Resultatene kom likevel, så det viste seg at jeg ikke hadde så mye å gråte over likevel. Og det gjelder nok ikke bare meg, men i stor grad deg også 😉 

 

KLEM, Silje Mariela

 

 

 

Facebook kommentarer