“Herregud, alt den dama får til!”- var det jeg tenkte her om dagen, og ja, jeg kjente nok et lite stikk av …misunnelse? For deretter å “rettferdiggjøre” det til at “…Jaja, hun har sikkert ikke tid til familien” Så slo det meg, hva er det jeg DRIVER MED?? 

Æsj, jeg hater å innrømme det. Men sannheten er at noen ganger dukker det grønnøyde monsteret i hodet mitt opp. Ikke for at jeg ikke unner andre lykke, heder og ære…Men fordi jeg noen ganger irriterer meg over at ting med meg tar tid… Og da er det jo så mye enklere å finne “feil” med andre, er du ikke enig? Heldigvis blir dette sjeldnere og sjeldnere. Men det gikk opp et lys for meg. Det blir det video av ;P (Flatterende lys FTW!) 

 

 

Jeg tror likevel aldri at man blir heelt kvitt det. Hvorfor skal man? Det er faktisk BRA når vi nå og da innser at vi ikke lever helt opp til den standarden vi ønsker for oss selv.

 

 (NEI, jeg snakker ikke om å være perfekt og perfeksjonistisk, og forvente å FÅ TIL ALT, og hate på det som IKKE går veien. Men det å ha en standard  å strekke seg mot, føler jeg er sunt (og nødvendig) for utvikling! ) 

For sannheten er jo at det handler mer om oss selv. Ikke fullt så mye om personene/tingene/hendelsene/ordene vi “trigges” av. 

Snikende selvsabotasje

 

Men har tanken slått deg, at nettopp DETTE kan være en av grunnene til at du ikke kommer dit du ønsker deg? For hvordan kan vi oppnå noe, om vi dømmer det samtidig? 

Det er dette man kan snikende selvsabotasje…Ikke bare fordi det skaper en indre konflikt. Men også av den enkle grunn at hodet vårt ikke kan holde to tanker samtidig.

Og at det vi reagerer på med følelser (som misunnelse feks og “rettferdiggjøring” av din utfordring), er det som har en tendens til å lagre seg i underbevisstheten din som en sannhet..

Bare litt tankemat på lillelørdag 😉 Takk for at du leste <3 Klem

BTW! Jeg og Eirik har ENDELIG fått oss nytt treningsstudio i Oslo 🙂 *GLEDINGS* Legger snart ut noen GRATIS prøvetimer, så følg med om du (og kanskje en venninne?) har lyst å ta dere en tur !:) Ciao!

 

 

 

 

Facebook kommentarer