MERK: SCROLL NED FOR VIDEO!

Er du greit strukturert og rutinert i ukedagene, men så kommer helga og all sunn fornuft forsvinner som dugg for sola? Velkommen til verdens vanligste problemstilling- ish. Du er på rett plass i dag !:) 

Jeg glemmer ikke hvordan det var for noen år tilbake. Ukedagene gikk som en drøm. Alt var tilnærmet “perfekt” på kostholdsfronten, og jeg sultet etter enda bedre treningsresultater.

Men helgen kom, og det var som at et teppe bare gikk ned foran øynene mine. Jeg tenkte ikke klart, og det eneste jeg klarte fokusere på var alt jeg hadde lyst på, men nektet meg i ukedagene. Så da ble helgene “fridagene” hvor jeg, fra jeg slo opp øynene, satte i gang spisegildet.

Dagen i forveien hadde jeg planlagt alt jeg skulle spise, og jeg gledet meg som en unge på julaften. For å gjøre det mer stuerent, kalte jeg det spisedager. Og mente hardnakket at dette var en viktig del av fitness-livsstilen jeg sverget til.

I dag ser jeg at det strengt tatt ikke var noe som helst som kunne minne om en god livsstil. Jeg mener, superrestriksjoner i ukedagene, og fråtsing fra morgen til kveld i helgene…

Kall det hva du vil, men i dag ser jeg at det var ørlite galskap.

Så i dag skal du få 3 SUPERENKLE helgerutiner, som gjør at uansett hva som skjer og hva du spiser, så er du i like god kontroll (positivt ment) som hverdagen ellers. 😉 

I dag elsker jeg rutinene mine, og er så glad for at det FINNES en måte å gjøre ting på som tillater deg å nyte det du ønsker deg, samtidig som du også kan bli godt trent i prosessen. I tillegg har hodet det mye bedre også.

Det er ikke dermed sagt at jeg ikke nå og da har mine mindless-eatingdager. Men de er mye færre, og jeg hater følelsen av å gå rundt med vondt i magen en hel dag. Hater hater hater. Så jo mer jeg tenker på det, mindre frister det. Ønsker deg med dette en nydelig helg! Snakkes på mandag! =) 

Vil du finne inspirasjon til hva du skal lage i helgen? Søk opp Thai på Aperitif.no- masse digg!! 😀

 

KLEM, Silje Mariela

 

 

 

Facebook kommentarer