Så klart du har lyst å bli sterk, og få GOD effekt at treningen din. Men hvor tung skal vektene være da? Favoritt-tommelfingerregelen min får du her- Enkelt og såå smart! 

Heeei, så kos å se deg innom! Nå sitter jeg her på Espressohouse med kaffen min, og koser meg maks med å skrive til deg. 🙂

I 52 uker fremover nå, så skal du få èn treningsvideo hver torsdag. Du får korte videoer med tanker og tips du kan ta med deg videre på treningsreisen din. Siden du elsker (?) styrketrening og det å bygge en sterk kropp, så legger vi fokuset der. Sånn hovedsaklig hvertfall 🙂

(Hvorfor 52 uker? Les om min utfordring til meg selv- her!) 

Kanskje vi kan kalle det treningsnuggets? Ikke vet jeg hva vi ender opp med- vi får la veien bli til mens du ukentlig kan stikke innom her å hente litt inspirasjon.

Dagens tema: Hvor TUNGT skal vektene du løfter, være? Svaret er enkelt, og du får det i videoen under her.

 

Syns du tekst er å foretrekke? Greit. Her skal jeg avsløre den store hemmeligheten:

 

Sørg for at du, på ditt FØRSTE treningssett, har ca. 2 repetisjoner TIL OVERS.

 

Så hvis det står at du skal løfte 8 repetisjoner i følge programmet ditt, så skal du, hvis det sto om liv og død, klare å løfte 10 repetisjoner.

 

Er ikke det for lett da?? embarassed

 

Neida, for du vil merke at det blir tyngre i sett 2. Og i sett 3, så klarer du knapt mer enn 7-8. Så det justerer seg selv. Nydelig, eller hva? 

 

Klarer du 15 reps, når skal klare 8 reps- SÅ ER DET FOR LETT! 

Klarer du kun 6 reps, når du skal klare 8 reps- DA ER DET FOR TUNGT!

 

Makes sense?

God trening du herlige jente som leser!:) 

 

Klem, Silje Mariela

 

 

 

Facebook kommentarer