Transformativ Coaching Program*

 

Dette er så mye mer enn vekt og kropp! Samtalene med Silje har endret meg. Jeg tør å ta sjangser. Jeg gjør ting jeg aldri før har turt. Og jeg er meg selv igjen! Dette har gjort livet mitt bedre.

*Begrenset kundeinntak

Personlig Trening 

 

“At jeg ikke har gjort dette før! Tenk så mange timer med usikkerhet, feiltrening, ergrelse og vondter jeg kunne spart meg? Dette var en investering i både kropp, helse og fremtid.”

OMTALER

Før og etter 10 uker

før og etterbilder silje mariela treningsprogram

 

før og etterbilder silje mariela treningsprogram

før og etterbilder silje mariela treningsprogram

før og etterbilder silje mariela treningsprogram før og etterbilder silje mariela treningsprogram

før og etterbilder silje mariela treningsprogram før og etterbilder silje mariela treningsprogram

før og etterbilder silje mariela treningsprogram før og etterbilder silje mariela treningsprogram

før og etterbilder silje mariela treningsprogram før og etterbilder silje mariela treningsprogram resultater

Silje er det beste mennesket jeg har møtt i treningsbransjen, og jeg har møtt mange gjennom 18 år som instruktør i Elixia. Hun  er genuint opptatt av kundene sine. Og ser helheten hos deg. Hun lytter ikke bare til det du sier, men også til det som ligger bak ordene. Hun tør å stille de vanskelige, men nødvendige spørsmålene som får deg til å gå i deg selv og gjøre de endringene som kreves for å nå dine mål. Hun er den coachen jeg har følt meg best med, og fått best resultater med. Karianne E.

Dette er de best anvende timene på trening, noensinne! Jeg lærte enorm mye, og fikk en rekke aha-opplevelser! Dette er allerede anbefalt videre. Kristin W.

Jeg er proppfull av motivasjon, og styrken min har skutt i været! Dette var virkelig var verdt pengene! Jeg betaler heller en sum for skikkelig hjelp, enn å må gå fast til fysioterapeut. Malin K.

Det å gå fra utbrent og sykemeldt på medisiner, til masse energi, overskudd og følelse av å være sterk både I kropp og sinn er helt utrolig! Takk Silje Mariela! Ikke bare for hva du har gjort med kroppen min, men psyken min! Hege U.

Jeg har fått resultater jeg ikke trodde var mulig for meg! Venner og venninner reagerer ved å si at jeg motiverer de til å stå på på trening -og kostholdsfronten. Takket være Silje, takk for at du har knekt koden for min kropp! Therese J.J.

Det som skiller Silje fra andre coacher er at hun gir absolutt alt av seg selv til de hun coacher. Hun er åpen, ærlig og ydmyk, og sitter med en enorm kunnskap innen kosthold og trening (spesielt tilpasset jenter) og kunnskapen hennes bare øker og øker. Er det noe Silje ikke kan svare på, så tar hun seg tid til å finne ut svaret. Silje er Og hun gjør alt i sin makt for at du skal ha det bra med deg selv  på veien til målet ditt  Hun har lært meg enormt mye, og det viktigste jeg har lært er at det er utrolig viktig å akseptere seg selv og ikke være så hard med seg selv Linn Jeanette M.

Hele livet har jeg bare akseptert alle ‘vondtene' mine, slitsomme humørsvingninger, cravings og dårlige treningsperioder. Silje har virkelig åpnet øynene mine for hva vi jenter MÅ vite om kroppen vår, og hvor utrolig viktig det er å forstå hvordan vi fungerer, spesielt når det gjelder kosthold og trening. Rie Alexandra W.

Dette var over alle forventninger. Treningsgleden er tilbake, og jeg gleder meg sånn til å praktisere alt jeg har lært! Nå kan jeg endelig kose meg når jeg kjører markløft fordi jeg nå vet at jeg gjør det riktig! Kristin V.

At jeg ikke har gjort dette før! Tenk så mange timer med usikkerhet, feiltrening, ergrelse og vondter jeg kunne spart meg? Dette var en investering i både kropp, helse og fremtid. 

Hege M.

Dette var verdt hver KRONE! Det å få skikkelig oppfølging og fullt fokus betydde alt for meg. Jeg følte meg ”sett”, og det utgjorde hele coachingen for min del! Dette anbefaler jeg til alle jenter der ute som liker å trene, og som ønsker resultater! Anja H.

Du føler deg ”sett” hos Silje Mariela. Dette er noe jeg definitivt vil anbefale videre da kurset var profesjonelt og trygt, med et høyt kunnskapsnivå ledet av en dyktig person. Takk. Marit H.

Ifølge legene var jeg dømt til liv som tykk. På grunn av lavt stoffskifte og PCOS var jeg derfor i ferd med å gi opp drømmen om en veltrent kropp. Jeg hadde prøvd alt i søken på en bedre helse og vektreduksjon; PT, helsekost, leger, homopater og medisiner. Endelig er jeg i  mål! Lisbeth A.

For 2 år siden hadde jeg en hvilepuls på 89. Når jeg startet program fra Silje, var den på 56. Etter 8 uker er den nå på 50! I tillegg har jeg gått ned over 6 kilo og mistet 49,5 cm tilsammen på hele kroppen. Jeg kan også glede meg over resultater som overskudd, livsglede, energi, treningsglede og bedre selvfølelse!” Signe R.D.

Jeg går alltid lei av opplegg, men dette er annerledes. Det er såpass mye variasjon at jeg gleder meg til hver eneste treningsøkt! Og så er det så motiverende å se fremgangen!  Kari H.

Jeg er veldig imponert over oppleggene til Silje Mariela! Jeg digger planene, og det er helt topp med slik oppfølging som vi får. Jeg er kjempefornøyd, rett og slett!  Marte S.

Selvtilliten er super og jeg kan kle meg i akkurat hva jeg vil uten å tenke på at jeg ser fæl ut. Før følte jeg meg fæl uansett hva jeg hadde på meg og brukte en time hver dag for å finne ut hva jeg skulle ha på meg. Er utrulig glad for at jeg bestemte meg for å gå for program fra Silje Mariela! 

 

  Carina G.

før og etterbilder silje mariela treningsprogram resultater før og etterbilder silje mariela treningsprogram resultater

før og etterbilder silje mariela treningsprogram resultater før og etterbilder silje mariela treningsprogram resultater