JOBBE SAMMEN?

‘The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it?”

TYR DU OFTE TIL MAT OG SUKKER NÅR DU FØLER DEG STRESSA, LEI DEG ELLER USIKKER? 

KANSKJE TIL DEN GRAD AT JEANSEN IKKE PASSER LENGRE OG SOVEROMSLYSENE HOLDES AVSLÅTT UANSETT HVA?

Du har prøvd å gå ned i vekt flere ganger, men livet skjer. Og før du aner det, så er du tilbake til start. Igjen! Du har motvillig konkludert med at ingenting fungerer, så why bother?

Jo, nå skal du høre! FORDI…

– Du er ikke klar for å gi opp enda. 

Og fordi det plager deg. Ikke bare at jeansen strammer og favorittkjolen ikke passer lengre. Men fordi du ikke kjenner deg selv igjen, fra den du innerst inne VET at du er. Du har så mye mer å by på. Men du holder deg tilbake…

Var det sånn du hadde sett for deg at livet skulle bli? 

Du drømmer om å slippe deg fri innenfor soverommets fire vegger, men akkurat nå føler du deg mer komfortabel under dyna, med lyset avslått.

Du snapper på ungene for ingenting, og irriterer deg over samboeren. Mye fordi du ikke føler at du strekker til og føler deg bra nok. 

Hvordan skal du i det hele tatt få mulighet å få mer energi og en kropp du er glad i, når alt går i ett? 

Hva vil det koste deg på sikt- å fortsette i samme spor som du er nå?

Vi jenter betaler en pris for å sette oss selv i bakerste rekke. Vi gjør det av omsorg. Men sannheten er at vi gjør oss selv og andre en bjørnetjeneste. 

For hvem er du til å gi, når du ikke har noe å gi fra? Hvem er vi til å ta vare på andre, når vi ikke tar vare på oss selv? 

Du MÅ hente påfyll et sted, da det er vanskelig å gi fra en kopp som er tom.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Så hvordan hadde det blitt annerledes for deg å prøve på nytt, om du hadde en støttespiller som var der for deg hver uke.

Noen som holdt deg ansvarlig  og samtidig kunne utfordre deg, på veien mot den hverdagen, kroppen og livet du vil ha?

Hadde det gjort veien enklere for deg?

Hva hadde det betydd for deg, om du hadde noen du kunne ringe til når som helst, når utfordringer og følelsen av kaos vokser deg over hodet?

Hadde du følt deg tryggere?

Hva hadde det vært verdt for deg, å ha en sparringspartner som kan veilede og rettlede deg, når du trenger det. Og som er ærlig med deg, utfordrer deg, og er der for deg?

Hadde du hatt større tillit til prosessen?

Kroppen endrer seg- når du er klar for det!

Vektnedgang skjer når du er glad, tilfreds, og lever i tråd med verdiene dine.

Når du finner måter å takle stress på, og når du finner tilbake den du er. 

Vi vet begge to, at dette ikke kun handler om vektnedgang og jakten på “drømmekroppen”. Men derimot reisen mot å ha det bra med deg selv, være tilfreds med kroppen din og føle deg BRA!

Verden endrer seg ikke, stresset forsvinner ikke. Men DU endrer deg. Hva ting betyr for deg og hva du bruker tiden på, endrer seg.

Du endrer historiene, som til nå har holdt deg tilbake. Og dine indre konflikter vil ikke styre livet ditt lengre. 

Ønsker man endring, så hjelper det ikke å bare ta tak i symptomene. Vi må finne kilden til at utfordringen oppsto i utgangspunktet. Sånn at du finner tilbake til DEG igjen. Først sa vil kroppen følge etter…

Er du nysgjerrig på hvordan DIN personlige reise vil se ut? 

 

Book tid til en prat- Gratis og helt uforpliktende!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This