Du VIL spise sunt, men avanserte oppskrifter tar motet fra deg? 3 minutter, 3 ingredienser, og middag eller lunsj til 3 dager. Jeg tror vi bare kaller denne serien #Fortgjort 😛 

Hvis du har fulgt bloggen en stund, så har du sikkert skjønt at matlaging er noe jeg ofte (men ikke alltid!), ser på som et nødvendig onde. Spesielt i hverdagene vil jeg det skal gå fort. I tillegg har jeg (som kanskje du også?) en lei tendens til å småspise og snacke på noe hvis jeg ikke får mat MED EN GANG når jeg er sulten. 

Så her har du en del av redningen for meg. Enklere tror jeg faktisk ikke det blir? Så hvis du er usikker på hva du skal ha med til lunsj de neste dagene, så test ut denne varianten! cool

Men hør; har du en hel familie å lage middag til, så funker dette bankers til det også. Dette gir da 4 porsjoner, om du i tillegg koker med ris, quinoa eller poteter. Personlig favoritt: Mungbønne-nudler!!  Bildet under viser forøvrig søtpotet-pasta. Fås kjøpt i verdensbutikker og helsekost. Tror jeg trallala. Hvertfall verdensbutikker. Der finner du også mungbønnenudler i store kvantum. Også kjent som glassnudler 😉

 

 

Det kan bli seende ut som dette. *Tappert forsøk på å for en gangs skyld sørge for at du faktisk ser hva som ER i retten!* Haha..bilder ass! 

 

Likte du #Fortgjort? Da må du gjerne klikke på Like-knappen under her  Da kan du risikere at jeg plutselig en gang finner på noe annet som er like raskt. *Story of my life forøvrig*

Bon Apetite! Vil du ellers ha en fin og rask kokebok, så er jeg storfan av Linda Stuhaug, og vil anbefale boken tenner. Bra dame og gode, fine oppskrifter. 

Klem, Silje Mariela

 

Facebook kommentarer