MERK: SCROLL NED FOR VIDEO!

Er du like travel denne uka som du var sist uke? Uansett hvor ravel du er, så må du spise. Men gjør det den kjappe, smarte, sunne veien da. Sånn som i videoen under her !:) 

Du vet at uansett hvor travel du er, så hjelper det ikke å IKKE spise. Men jeg forstår at det kan friste, siden alt virker så innmari komplisert og “forbudt” når det gjelder mat. Sannheten er at det er lettere å la være å spise, eller spise noe usunt og kjapt, enn å skulle bruke masse energi på å veie for og i mot rundt hva du skal spise og ikke.

Du har mer enn nok å tenke på allerede jo!

Og nettopp derfor får du denne fortgjortserien av meg. For at du skal få i deg mat, slippe å tenke så mye, og ha mer tid til overs for det du ønsker å bruke tiden på. 

Vi bli så fokusert på å “spise riktig” at det søren ikke er rart vi er utslitte og tappet for energi. Tankevirksomhet er en skikkelig energityv! Og når du ikke har mye overskudd igjen, er det vanskelig å tenke klart og ta gode valg. Og det SISTE man vil er å bruke mye tid på kjøkkenet! 

Så, dagens video er til deg som liker det kjapt. På matfronten! 😀 Og som vil spise bra, uten å tenke for mye. 

 Liker du forresten ikke vegetar-forslaget, så bytt det ut med noe annet. Det er kommet mange gode alternativer som er ferdigstekte og lignende nå. Så det er en del å velge mellom nå. Alternativt er det jo  å steke en del kjøtt, fisk på forhånd.

Maten i denne videoen var:

– Pulled (vegetar fra coop, med erte og eggeprotein)

– Avokado

– Linsepasta

En hel pakke av hver av disse, gir ca 3 porsjoner. I tillegg krydrer jeg med det jeg føler for å krydre med og/eller soyasaus. Noen ganger tar jeg også en ss sæterrømme i. Eller vanlig kesam. 

 

Jeg vet mange prøver å holde seg unna det å steke i smør og helfete produkter av ting. Men problemet ligger vanligvis et annet sted. For du kan være så streng du bare vil på hvordan maten tilberedes, men om man ender opp med godteri på kveldene fordi man er sulten og føler at maten man spiser er så kjedelig, så går vinninga opp i spinninga.  

 

Derfor kan du heller spise mat du liker, og glede deg over det. Hvis det gjør at du ikke føler samme behovet for godteri og sjokolade. For jo mer crazy vi blir på fokus, jo større er behovet for å utagere. For mange av oss. 

Uansett, det var bare litt rabbling her å slutten. Men det er fordi at jeg er overbevist om at vi starter i feil ende med så innmari mange ting. 

 

God mandag!  

 

KLEM, Silje Mariela

 

 

 

PS: Kunne du tenkt deg en prøvetime hos meg? Klikk her

Facebook kommentarer