Super-trikset som tar deg 40 sekunder å gjøre, men som GIR deg minimum 20 miutter EKSTRA. Lover 🙂 

Jeg tør nesten ikke si hvor lang tid dette innlegget har tatt meg. Ikke fordi jeg ikke visste hva jeg ville dele med deg, men fordi kidden måtte hentes i barnehagen. Sånn ca rett etter at mamman hadde fått svelget unna den første morgenkaffen…Med planen om å ha en effektiv arbeidsdag! 

Go with the flow sies det…? Learning by doing, kaller jeg det! Satser på du kan “leve” med resultatet. tongue-out

Det var denne sjongleringen da vet du, mellom alle disse ulike rollene. 

Uansett. Er du så sporty at du tar UTFORDRINGEN jeg har til deg i dag?

(det tar maks 40 sekunder å gjøre. Lover!) 

…Men kan til gjengjeld GI deg HVERTFALL 20 minutter ekstra per dag! Kidding you not. Det vil jeg nesten påstå er en god deal 🙂 

Om ikke annet, så gir det mer tid til dine egne refleksjoner.

For NEI, selv om det høres sånn ut i videoen, så handler ikke alt om at vi hele tiden må bli BEDRE BEDRE BEDRE.  Noen ganger handler det om å få ørlite TID til å bare gjøre IKKENO! 

 

Men seriøst (Notetoself også forresten) : Vi har valget; bruke tid på å sammenligne rumpa vår med Kim Ks, eller bruke tiden på å bli bootylicious selv ! For å gi et noe sleivete eksempel. Men du skjønner hva jeg mener. Håper jeg 😉

Your choice! Og mitt. Jeg tror jeg velger det siste…Og litt mer tid med guttungen. <3 

Klem! 

 

 

 

Facebook kommentarer