Mine 10 Beste tips for Jenter i Fettforbrenningsmodus!

Tips 1: Tren styrke! Styrketrening øker din hvileforbrenning og er derfor veldig gunstig om du ønsker en bedre kroppskomposisjon. Ønsker du deg en fast og fit kropp så er det ingen vei utenom.

Tips 2: Legg til et ekstra avslutningssett på øvelsene dine der du kjører 25 reps i strekk eller 2-3 minutter i strekk. Selvsagt med en lettere belastning. La oss si du kjører bøy eller goblet squat 3 sett x 12 repetisjoner. Legg til et sett på 25 reps med lette vekter helt til slutt. En ekstra liten FatBurn-Boost 😉

Tips 3: Legg inn intervalløkter istedet for langkjøring. Jeg og mine klienter har hatt stor suksess med å legge inn kortintervaller etter treningsøktene. 30 sekunder på- 15 sekunder av. Gjenta 4-8 sekvenser av dette!

Tips 4: Øk inntak av brokkoli og blomkål. Disse har en mild anti-østrogen-effekt(for å forklare det litt vel enkelt) og kan hjelpe deg godt på vei med å redusere fett på hofter,rumpe og lår.

Tips 5: Spis hvit fisk! Om du sliter med sultfølelse på kaloriunderskudd så er hvit fisk midt i blinken. 100 gram hvit fisk inneholder kun halvparten av kaloriene til 100 gram kylling. Derfor kan du spise dobbelt så mye fisk til samme «pris» som 100 gram kylling. Dessuten holder fisk deg mett lenge. Fisk kan også ha en gunstig effekt på fettforbrenningen.

Tips 6: Sørg for å beveg deg en del i løpe av dagen! Skal du være i fettforbrenningsmodus så krever det at du holder deg i aktivitet. Hva stort hjelper det om du trener 1 time pr dag mens du er stillesittende de resterende 23? Get my point?

Tips 7: Øk Growth Hormone! GH har en lipolytisk effekt på kroppen. Det vil si at det hjelper på nedbrytning av fett og omsetning av aminosyrer og glucose. Trening med høy intensitet, høyt volum (det vi si flere sett/reps) og kort pause i mellom settene (maks 30-60 sekunder) øker GH. Det samme gjør hvile, derfor er det utrolig viktig å få nok søvn! Søvn er viktig for en optimal fettforbrenning. Og jo bedre du sover natten i forveien jo bedre er kroppen «satt opp» for fettforbrenning dagen etterpå.

Tips 8: Jeg får ikke sagt det nok- Kosthold er KRITISK om du skal redusere fettprosenten! Legg hovedvekt på grønnsaker og rent kjøtt. Med rent kjøtt mener jeg: Kyllingfilet, kalkun, biff, svin, fisk og skalldyr. Karbonadedeig er også ok.

Tips 9: Unngå småspising i mellom måltider. Hver gang du spiser utsondrer du insulin. Insulin setter en liten stopper for fettforbrenningen. Derfor bør du eliminere småspisingen og heller legge vekt på mat som holder deg god og mett i en god stund fremover når du først spiser.

Nevnte jeg rent kjøtt og grønnsaker? 😉 Legg også til sunne fettkilder som avokado, frø, nøtter og omega3 siden det også hjelper på metthetsfølelsen.

Tips 10: Når du trener- Benytt Store øvelser som markløft, knebøy, frontbøy, chins og pullups, benkpress og militærpress. Dette er øvelser som setter krav til HELE kroppen for hvert eneste løft. Det øker forbrenningen din, oppbyggende hormoner, og er perfekt for å forme en fit, feminin fysikk!

 Du KAN hvis du VIL!

Now stikk å tren!:)

Klem, Silje Mariela


 

By |2016-12-06T16:19:30+00:0021. oktober, 2012|Trening|23 Comments