Få kontakt med musklene du skal trene, med dette ninjatrikset!

Er det ett spørsmål som går igjen og igjen, så er det hvordan man skal få kontakt med musklene (og spesielt rumpa (!)), når man trener.

Har hørt det så mange ganger nå, at jeg tenkte jeg kunne lage et kjapp video til deg på det. Med et snedig lite tips.

Nå skal det sies at det kan være flere grunner til at du ikke får rumpa (eller andre muskler for den saks skyld) til å reagere som du vil. Men jeg lar ekspert-hatten ligge, til fordel for ..tja..sunn fornuft og moro? cool

Jeg har også lagt til deg en miniøkt du kan få tilsendt, nederst i posten i dag. Den er perfekt som oppvarming, hjelper rumpemusklene til live, og dermed også med problemstillingen i denne videoen.

Så, hvis du IKKE får noe som i det hele tatt ligner på muskelkontakt etter miniøkten + flere øvelser dedikert til å bryte ned muskelen så mye som mulig…ja, da tar jeg meg en bolle og så går jeg og legger meg.tongue-out

Kos deg på trening, og SI FRA hvis det er noe du ønsker at vi tar opp en annen torsdag!

Klem Silje Mariela

PS: Miniøkten er i PDF. Bare trykk på denne banneren, så får jeg sendt den på mail til deg. Og nei, du tas ikke vekk fra denne siden. No worries 🙂

Click here to subscribe
Facebook kommentarer