Utnytt menstruasjonssyklusen-Bygg MER muskler!

Utnytt menstruasjonssyklusen og bygg mer muskler! Visste du at du faktisk kan bygge MER muskler og bli sterkere, med å tilpasse treningen til syklusen din? Hvis ikke, så MÅ du få med deg dagens video!:)

Jeg fikk et spørsmål fra en kunde av meg, om hvordan vi jenter best mulig kan unytte syklusen vår til å få bedre treningsresultater, og jeg ble så gira at jeg bare MÅTTE lage en kjapp video til dere på det. For greia er at jo smartere du er på NÅR du trener tungt og masse, jo BEDRE resultater kan du høste.

Kroppen din er kul!

Det kuleste er at når du begynner å merke deg disse tingene, så blir det hele så åpenbart. Du kan forresten lese mer om det her.

Men hva om jeg ikke har noen syklus da?

Bruker du hormoner, så har du mest sannsynlig ingen vanlig syklus. Men om det er tilfellet, så anbefaler jeg deg å følge månesyklusen. Hva mener jeg med det? Jo, når det er nymåne, så starter du på. Og fra en måned etter fullmåne (som er 14 dager til, fra nymåne!), så kan du begynne å gjøre litt andre aktiviteter. Roe ned litt med andre ord. Først og fremst for at kroppen vil be om det, men også for å unngå å bli superdupersulten!

Trenger venninnene dine også å vite dette?

Hvis du føler at dette er et budskap som må ut til venninnene dine også, så blir jeg kjempeglad om du har lyst å dele!=) Ønsker deg en videre fin kveld! Klem, Silje Mariela

 

By | 2018-01-06T08:17:54+00:00 22. november, 2017|Kropp, Video|6 Comments