MERK: SCROLL NED FOR VIDEO!

Hva tenker du når du hører ordet «mål»? Kanskje tenker du tilbake til alle de gangene ting ikke har gått din vei? Isåfall så vil du digge denne videoen jeg har til deg i dag- for det er nemlig her du må starte !cool

Det er ikke mye jeg syns er mer ubehagelig å tenke på enn MÅL. Hovedsaklig fordi jeg setter de så høyt noen ganger, at jeg har problemer med å se det for meg. Eller i det hele tatt å tro på det. 

Og gudene vet hvor mange ganger jeg har sagt “Vel, jeg skal prøve!” Du vet, sånn i tilfelle at jeg ikke får til, så har jeg på en måte safet det 😉 Dessverre så leder det ofte til en half-ass innsats, og det føles som regel ikke noe bra det heller.

Det underbygger vel mer det at man “ikke får til”, enn noe som helst annet. Men den eneste grunnen til at man ikke”får til” er ikke nødvendigvis for at vi ikke tør å satse. Men mer på grunn av det jeg snakker om her i videoen. I dag deler jeg med deg, det jeg anser som en av hovedgrunnene til at så få av oss virkelig når de målene vi drømmer om. 

INå fikk jeg akkurat en liten gutt sammen med meg her. Han er åpenbart klar for å ta kvelden, så jeg får avslutte her. Håper du liker videoen. Gi gjerne en tommel opp i såfall, så blir jeg såå glad:D Sees på torsdag! 

KLEM, Silje Mariela

 

 

 

Facebook kommentarer