Har du irritert deg over at når du endelig er klar for å øke vektene du løfter med, så er hoppet mellom den vekten du er på og neste vekt, så stort. At du velger å bare holde deg på den vekta du vet du klarer? Da er dagens post til deg! 

God kveld cool Her kommer nok en kveldspost fra meg. Øynene går litt i kryss her, men det kan være det samme. Jeg kunne helt enkelt planlagt litt bedre. Men du vet, noen ganger velger man å bruke dagen på å gå rundt i ring og rundt seg selv istedet. Uansett…la oss snakke trening!

Du vil bli sterk, men vektene er for tunge?

Det er nok mange som er samstemte med at vekthoppet mellom frivektene på treningssenteret er litt stort noen ganger. 

Spørsmålet som kom inn denne uken lød som følger: “

Jeg syns det er vanskelig å øke med dumbbells når jeg passerer 10 kg. Da er neste 12,5 kg, og neste deretter er 15. Det er veldig stor forskjell! Har du noen tips til hva jeg kan gjøre?

Yes, Vibeke, det har jeg!  Svaret finner du i videoen her. 

Test det ut! Anbefaler at du har med en treningspartner i starten, som enten kan gi deg vektene eller hjelpe deg opp med de. Det gjør det hele litt tryggere, når man er på ukjent grunn og ikke vet helt hva man klarer å løfte.

Lykke til!

KLEM, Silje Mariela

PS: Hvis DU har treningsrelaterte spørsmål du ønsker svar på her på bloggen, SEND DET TIL MEG HER!

 

Facebook kommentarer