[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Skjermbilde 2013-06-04 kl. 17.30.06

Diettstart var 1.Mai. Dette har tatt 4-6 uker. HUSK: Det er to ulike lys! Men de bruker som regel å vise samme form.

 

Det ble litt spørsmål etter forrige innlegg; Er det mulig å få dette til på kun noen uker? Dette ser ikke sunt ut! Hva slags tilskudd har du brukt? Bruker du legemidler for å skynde resultatene? Kjører du ikke litt for drastisk ut på dietten?

 

Sunnhet: Tja…Hva skal jeg si. Jeg kan jo begynne med å si det som er allerviktigst å få frem her: Dette har INGENTING med sunnhet å gjøre! At jeg velger å kjøre på for å få resultater på rimelig kort tid er et valg jeg selv har tatt. Det som er så kult er at jeg ikke lider noe nød. Jeg spiser meg mett, jeg har spisedager 1-2 ganger i uka, og jeg kjører ikke på med uendelige lange treningsøkter.

 

Resultater på kort tid: Hvis du plutselig kutter ut å spise riskaker, sjokoladepålegg, popcorn og iskrem hver dag så er det utrolig hva som kan skje på kort tid. Derfor syns jeg ikke resultatet er så veldig drastisk når jeg ser på hvordan jeg faktisk har levd siden januar til mai. Det tok meg knapt en uke å se resultater når jeg begynte å kjøre på litt målbevisst.

 

Tilskudd: Jeg bruker BCAA, omega 3, koffein, glutamin (pga relativt stor treningsmengde), og probiotiske bakterier. Produktene er jeg så heldig å få ifra min sponsor X-Life. I tillegg tar jeg noe som heter Fenu Greek fra Now Foods.(Iherb)

 

Legemidler: Jeg har ikke brukt og har aldri testet prestasjonsfremmende midler. Forutenom en elendig fettforbrenningspille i fra sverige (yohimbin) som jeg testet for tre år tilbake. Det endte i dødsangst. Anbefales ikke. Jeg manipulerer kostholdet og treningen, så får de som vil benytte seg av snarveier gjøre som de vil.

 

Drastisk tiltak allerede: Jeg har mange prosjekter på G, og jeg må være i god form. Dessuten vet jeg at o bedre form jeg kommer i, jo friere står jeg på dietten når jeg først kommer meg dit jeg skal. Da kanjeg spise MER mat samtidig som formen holder seg. Og det, for meg, er en reward i seg selv! Jeg liker også å ha god tid til å teste ut litt ulike strategier. Det er enklere å gjøre nått fettprosenten er lav. I am my own guineapig sometimes;)

 

 

siljemariela fitness brunette

Jeg føler meg frisk og rask (litt røtt og sliten innimellom det skal jeg ikke nekte for) men styrken øker fremdeles, humøret er rimelig ok, og jeg liker det jeg gjør akkurat nå. Men hvem vet, om en uke er kanskje tankegangen helt annerledes.

Nå skal jeg stikke å ha grupper. Hele treningsfilosofien min fikk en real oppløftning i dag så i dag er det teknikkterping for alle penga!

CIAO!!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Facebook kommentarer