OM SILJE MARIELA2018-02-27T07:06:00+00:00
silje mariela blogg motivasjon

Hei på du!

La meg gjette! Du er en jente som elsker å trene! Du gjør ditt BESTE for å få livet, trening og hverdagskabalen til å «gå opp». Noe som vi alle vet at er lettere sagt (og planlagt) enn gjort. Du gir likevel ikke opp, og går med håpet om at en vakker dag, så vil livet gi deg en pause. Ja, sånn at du skal få tid til de tingene DU har lyst til!

Listen up!

Det skjer ikke! Og jo før vi innser at det er den perfekte illusjon, jo bedre. Det kan ikke vente lengre. DU kan ikke vente lengre. Hverken på motivasjon eller riktig tidspunkt. Du må rett og slett BESTEMME deg. BESTEMME deg for at du skal ha egentid 10 minutter hver dag til å samle energi og tanker. BESTEMME deg for at du skal holde treningsavtaler med deg selv 3 dager i uka. BESTEMME deg for at du skal spise mat som er bedre for kroppen din i dag, enn hva du gjorde i går. Og være OK med at hvis planen trenger justering fra tid til annen, så er du voksen nok til å justere!

Hei forresten!

Silje Mariela heter jeg, og jeg har brukt de 3 siste årene av livet mitt på å synes synd i meg selv. Snakket nedlatende til kroppen min, og forbannet at jeg ikke var forberedt på hvor tøft det å få barn er. Jeg har skyld på kidden for at både business og kropp gikk på tverke. Jeg har også ventet på at livet skulle gi meg en pause. Helt til jeg F ikke orket vente mer. Det gjorde meg bare mer deppa! Livet skylder oss ikke noe. Men vi jenter skylder derimot oss selv å gi oss det vi trenger. Enten det er tid for oss selv, tid med kjæreste, sunn mat, trening eller sex. Fordi livet er for kort, og tiden går! Jeg er FERDIG med å ha livet mitt på vent for å få det jeg vil ha, og det håper jeg gjelder oss begge? (Hvis ikke, så anbefaler jeg at du setter Netflix på pause til fordel for Oprahs SuperSoulSunday 😉

Såeh..ellers?

Jeg er forøvrig på mitt 8. år som styrkecoach og trener for jenter. Og jeg er mildt sagt LIDENSKAPELIG opptatt av kvinnekroppen, hormonene våre, hvordan de påvirker oss, og hvordan vi skal få kropp og hode til å jobbe SAMMEN. Og skape de beste resultatene vi kan med det utgangspunktet vi har! Jeg har derfor også lansert en onlinekurs hvor du lærer EKSAKT hvorfor du konstant er deppa, nedenfor, og aldri får de treningsresultatene du vil ha. Og jeg ELSKER det!

Jeg har vært i treningsbransjen i 9 år, og trives godt med å gjøre min egen greie. Spesialiserer meg som styrke og helsecoach for jenter, og driver mitt eget AS og treningsstudio. Øvrig utdannelse er fra Norges idrettshøyskole, i tillegg til at jeg har vært fysiostudent på Bjørknes. Har eller diverse sertifiseringer og kurs til grunn som går på biomekanikk og teknikk, kosthold og coaching. Men det jeg har lært aller mest av er å omgi meg med dyktige trenere og styrkecoacher i både inn og utland. Navn jeg spesielt har lyst å dra frem her er Eirik Sandvik og Børge Fagerli.

Hva ønsker du?:)

Ned i vekt- enkelt: Fettforbrenning gjort enkelt- 8 ukers program (kommer)

Fettreduksjon- avansert: Fat Attack – 12 ukers program

Muskelvekst og styrke: StrongHer – 15 ukersprogram

Blogglisten hits