“I am just winging it- my life, my eyeliner, everything!” 😅

Hei, Silje Mariela heter jeg.

 

Jeg hjelper jenter som har gitt opp håpet om å få kroppen de vil ha, kvitte seg med BS**t-historiene som holder dem igjen, og få troen på seg selv, tilbake!

 

Sånn at de kan kaste klærne som skjuler hvem de er, og bli de flotte, hotte damene de innerst inne VET de er. Men ikke har turt å vise-før nå!

 

 

 

Ok. Seriøst! Jeg er dønn lei av at alt skal være så innmari strigla og proft. Jeg orker ikke lengre prøve å være smartass for å “skille meg ut” i en jungel full av…vel…mennesker som gjør det samme. 😛 Så hva som havner på denne siden, vites foreløpig ikke. Det kommer når det kommer;) (snart, lover!)

 

 

Utover det er jeg sånn regelrett oppgitt over at det ALDRI FØR har vært så mye fokus på trening, kropp og kosthold som NÅ. Samtidig som det ALDRI har vært mer overvekt…

 

Så det er ganke åpenbart; strikte dietter er IKKE veien og gå.

WHAT??!!

Vel, jo. Og til tross for at jeg har tatt valget om å GÅ VEKK fra dietter med jentene jeg jobber med, så har de fått resultater som …vel…er beyond me. Det er kult. For NEI, det sitter ikke hovedsaklig i kalorier. Og NEI, ikke ved å utøve tøff mental kontroll heller. Spennende, ikke sant? 

Mye som gjøres er mot sin hensikt. Hvis du er ei jente som stadig faller av lasset selv, og er oppgitt og frustrert over at du aldri klarer å knekke koden..vel, da er du på rett plass! 

 

 

 

Uansett, nå rabler jeg her. Hovedsaklig fordi jeg står på farta for å hente kidden i barnehagen. Så denne siden må vente enda litt mer for å bli klar. Men hyggelig at du stakk innom likevel. I will be back- og jeg har gode ting å dele med deg:) 

 

 

 

 

 

Det handler ikke om HVA du må gjøre- men HVEM du vil bli!