Bra start på dagen

God morgen dere!:) Da har jeg akkurat fullført et aldri så lite morgenrituale. Som forøvrig innebærer 30 minutter ALENETID. Kun jeg, kaffe, stearinlys og katten. Denne lille tiden med tankene for meg selv er gullverdt. For visste du at hvordan du starter dagen din, legger lista for hvordan resten av dagen blir? Jeg har forsaket morgenritualene mine i lang lang tid. Det er fort det blir sånn når livet «kommer i veien». Men det jeg har lært nå er at det dummeste man gjør når livet skjer, er å legge de gode rutinene sine på vent. For hva har man egentlig da? Ingenting.

Det er ikke til å legge skjul på at vi mennesker ofte ønsker forutsigbarhet. Hvertfall jeg. Det har jeg lært. For jeg merker hvor urolig jeg blir når jeg ikke har det. Likevel så kaster jeg fort alt på båten når ting blir tøft.

Det skal jeg ikke gjøre mer. Det fører nemlig kun til en eneste ting, og det er at man havner enda dypere i shitten enn man i utgangspunktet er. Så yes, tiden min er tatt tilbake. Nå handler det bare om å få egentiden, barnestell + treningen gjort INNEN 09.00. Ikke 10.00.

Hvordan liker du å starte dagen din? 

Så hvordan går trening…sånn egentlig?

Jeg utfordret meg selv på å trene/være aktivt 21 dager i strekk. Ikke kun for the sake of it, men fordi jeg VET hvordan trening virker inn på humøret mitt, psyken min, helsen min og kroppen min. Kanskje hev du deg med du også? Planen var å gjøre 20 min med cardiotrening, MEN i dag valgte jeg heller å trene styrke, og kutte ned på kondisjonen. Fordi jeg hadde lyst.

For jenter. Sånn seriøst. Hva er egentig trening om det KUN handler om kalorier, hva du forbrenner og at du MÅ for å skulle tillate deg selv å spise mat? Vet du, jeg er så ferdig med det greiene der at jeg har ikke ord. Uansett.

linsesuppe silje mariela

Testet forresten linsesuppe til etter-treningsmat i dag. La til litt tunfisk for proteinene sin del. Det var mildt sagt nyyydelig! Men jeg brukte en ferdig-boks. Lat som ikke lager egen suppe sier du? Vel, jeg har begynt å lage egne supper også. Og jeg akter å bli godt på det også. MEN noe jeg aldri kommer til å gjøre er å koke kraft da jeg alltid finner ypperlige måter å knote det til. Så da vil alt jeg lager basere seg på kraft som man får kjøpt  frysedisken. For ja, kraft må med uansett.;) Men om du er i tidsklemma, vil ha et næringsrikt enkelt måltid, så kan denne varmt anbefales. Bare husk å legg til en proteinkilde om du trenger mer mat og vil bli skikkelig mett.

linsesuppe

Da skal jeg jobbe videre med detox-challengen som jeg skal åpne opp for i starten av januar. Så det er bare å kjøre på! Jeg får bare en større og større lidenhet for at vi jenter skal begynne å ta vare på oss selv. Både fysisk og mentalt. For herregud for noen ringvirkninger det har! You have no idea!!

silje mariela detoxchallenge

 

Nyt dagen videre jenter! 🙂 Stor klem Silje Mariela

 

 

 

By | 2017-11-14T11:52:15+00:00 26. oktober, 2017|Kosthold, Mindset, Personlig|0 Comments