Har du kjent på følelsen av at du knapt vet hvem du selv er og hva dine behov og ønsker er? Da er dagens video til deg. Dette er hva som skjer når vi enten sier JA for mye, eller velger å tro at alle andre vet hva som er best for oss…;)

Jeg vet jeg vet, det er lettere sagt enn gjort å si ja til oss selv. Men spørsmålet er til hvilken pris? Selv føler jeg at jeg er blitt ganske god på å si nei når det er noe jeg ikke har overskudd til å gjøre.

Men det jeg personilg har kjent på er at jeg i noen tilfeller har valgt å la andre avgjøre hva som er smartest og best for meg. For deretter å bare hoppet i det, på tross av hva magefølelsen har sagt. Det får jeg som regel svi litt for i etterkant. Mest i den formen at man ikke vet helt hva eller hvem man selv er og står for…Så ja, dagens video er en liten informativ pep-talk til deg og en BIG note to self;) Håper du liker den.

 

Nå er klokka snart halv elleve her. Så jeg skal straks stupe i senga. Men tro til dagens vlogg, så hadde det gått mot verdiene mine å utsette dette innlegget til imorgen.;) Haha. Sånn er det. 😀

Nå fikk jeg også opp en virusbeskjed her på macen, så jeg skal lukke den sammen før jeg roter til noe her. Satser på at eplehjelpen kan bistå i morgen. 

Sov godt du, og god natt! Veldig takknemlig for at du stikker innom av og til 🙂 Det vil skje mer her etterhvert nå, men jeg tar èn ting av gangen. 

 

 

KLEM, Silje Mariela

Facebook kommentarer