Slik blir du RÅ på pushups (om du fremdeles ikke klarer èn!)

Har du lyst å bli RÅ på pushups, men fremdeles stuck med knærne nedi gulvet? Da må du følge med her! For det er nemlig en mye smartere måte å starte på, enn å ha knærne nedi. Lover! 🙂 Men før jeg viser deg det, så vil jeg vi skal snakke litt om HVORFOR du faktisk bør legge denne øvelsen inn i programmet ditt.

//Innlegget inneholder egenreklame//

Ditt svakeste ledd?

Har du opplevd å stagnere i øvelser som for eksempel knebøy og markløft? Da kan det faktisk være at du trenger å få en strekere kjernemuskulatur (!). Så hvis vi ser det sånn, så ser du straks at pushups faktisk kan være en god øvelse på vei mot en sterkere og bedre trent kropp.

Ikke bare er den GENIAL om du ikke har tilgang på noe treningssenter, men gjør du den riktig lærer du å bruke kjernemuskulaturen din som det kraftoverføringsverktøyet den faktisk ER. Er kjernen svak, så er det ikke rart du stagnerer i andre øvelser. Det er noe som heter at du vil aldri bli sterkere enn ditt svakeste ledd. Svak kjernemuskulatur? Glem tunge løft. DERFOR ønsker jeg for deg at du blir rå på denne øvelsen. Og på planke og kjerneøvelser generelt. 😉 Forhåpentligvis er du helt enig !=) Her er en kjapp video til deg på hva du bør starte med allerede i dag!

 

God trening! Og du? Hvis du likte denne, og har noen venninner som kan ha godt av å se den også, så må del gjerne! Da blir jeg kjempeglad! =)

Ønsker deg en videre nydelig dag! Og forresten, hvis du er på jakt etter treningsprogram som kan hjelpe deg å ta formen til neste nivå, så sjekk gjerne ut nettbutikken min i dag!:)

black friday treningsprogram for jenter

By | 2018-01-14T18:55:58+00:00 24. november, 2017|Trening, Video|0 Comments