Rumpefiksert Lørdag på Gymmet

Hey dere! Har dere hatt en fin innledning til helgen? Selv benyttet jeg gårdagen hos min coach før jeg og Linn dro ut og testet maten på Lille Saigon. Vietnamesisk mat som kan anbefales.Deretter testet vi alle de nye smakene i Piano-dessert serien. Hehe. Rimelig høy på sukker etterpå begge to. Deretter dro vi en snartur innom Elixia Colloseum siden jeg aldri har vært på Elixia før. Etter det ble det film med gutten min før jeg tok tidlig kveld. Måtte være opplagt til idag.

 

 

 

 

I dag kjører vi nemlig på med en aldri så liten workshop i teknikk og bruk av rumpa, på gymmet mitt. Det å lære seg å bruke rumpa skikkelig er en aldri så liten kunst, og jeg får henvendelses Daglig i fra jenter som så sårt drømmer om å bygge en flott rumpe. Derfor ble løsningen å samle flere jenter med samme ønske, slik at de får lært det en gang for alle. Jeg må beklage så mye til de av dere som ikke fikk plass, men det vil by seg flere muligheter etterhvert.

 

 

 

 

Men om du ønsker litt Booty-Inspo selv om du ikke er sammen med meg i dag så kan du dinne det her: 

 Test ut!:)

Ønsker dere alle en riktig flott lørdag!

Klem Silje Mariela

 

 

 

 

 

 

 

By |2016-12-06T16:19:43+00:0020. oktober, 2012|Trening|10 Comments