Sannheten er at hvis vi har det så travelt at vi ikke får tid å ta vare på oss selv, så tar vi ikke noe bedre vare på andre heller. Men whats a girl to do, når tiden knapt strekker til og veien fra der du er nå til dit du vil virker uendelig lang? Du er mamma, du har en jobb, du har et hus å ta vare på. Et forhold kanskje? Du orker ikke tanken på å preppe mat. og NÅR skal du få tid å trene? For ikke å snakk om å lese bøker, meditere og være med venninner? Du vet, alle disse tingene alle lykkeguruer snakker om at vi må gjøre;)

trening kortTo muligheter

Sånn jeg ser det har vi to valg. Prioritèr tiden. Eller la vær.  Hva velger du? En ting vi jenter bør være klar over er at jo bedre vi tar vare på oss selv, sier nei, og får tid alene, så drypper det på de vi er glade i også.  Jo mer energi du får, jo mer har du til overs for de rundt deg. Bedre du føler deg i deg selv, jo mer komfortabel blir du i forholdet. Jo mer sunn mat du spiser, jo lengre vil du (forhåpentligvis) bli værene frisk, rask og på jorda.

Sunnere hverdag med 5 ENKLE steg

  1. Dropp pizza som middagsløsning og potetgull som kveldssnacks i ukedager. Og la kaker og sjokolade på jobben, stå.
  2. Ta deg en powerwalk med hunden og barnevogna. Eller alene. 3-4 dager i uka.
  3. Si NEI. Uten å forklare deg.
  4. Ha faste treningsdates med en god venninnne. to fluer i en smekk. Eller sett av 10 minutt daglig til enkle styrkeøvelser. Eller yoga for den sags skyld.
  5. Stå opp 15-30 minutter før resten av familien. La deg en stor deilig kopp kaffe, sett på “Headspace” i 10 minutter og bare VÆR litt. Uten at du må gjøre så mye 😉 It helps.

Ser du? Ingen tidkrevende matprepping eller mye tid tatt fra jobb/familie. Det handler om litt smartere planlegging og det å faktisk bare bestemme seg for å GJØRE. Ikke bare tenke på det 😉

Facebook kommentarer