Har du noensinne falt av treningsrutinene og lurt på hvordan du skal komme deg tilbake igjen? Jeg tror vi alle har vært der. Jeg gjør det stadigvekk. Men forskjellen for meg nå i forhold til tidligerem er at jeg ikke ser det som at jeg har “falt av lasset”, men derimot et prioriteringsvalg. Men jeg VET det kan være tøft å “komme deg tilbake” igjen, men det er fullt mulig. Allerede i dag hvis du vil 😉

Jeg fikk et spørsmål fra en leser her om dagen (jeg elsker å få spørsmål fra dere!!), og regner med at så mange kan kjenne seg igjen i henne at jeg likesågodt laget en video til deg.  Dette skrev hun:

Hei, og takk for inspirerende videoer! Selv er jeg en jente som har lyst å komme i gang å trene igjen. Jeg trente mye før, men nå er det vanskelig å komme meg avgårde. Jeg mister motet. Jeg var mye sterkere og sprekere før. Nå føles alt bare tungt. Og de få gangene jeg kommer inn i rutinene igjen, så skjer det liksom lite. Da er det vanskelig å motivere meg selv til å fortsette. Hvordan skal jeg komme meg i gang igjen? Jeg har jo lyst.

Så hva gjør du?

I videoen finner du 3 steg til hva du kan gjøre for å komme deg tilbake igjen.

Har du noe DU kunne tenkt deg å få svar på via vloggen/bloggen? Send meg en e-post da vel. Kanskje svarer jeg deg nestegang 😉

 

Facebook kommentarer