Neida, ikke på den måten du kanskje tror. Jeg er ikke for rovdrift på kroppen din. Jeg er derimot FOR at det du gjør skal funke like bra om 2 år, som i dag. I dag får du hemmeligheten 😉

Jeg vet du har mål og resultater du ønsker å nå. Spørsmålet jeg har til deg er ikke hvor villig du er til å gjøre det som kreves, men hvor vidt du faktisk TILLATER deg selv å være i prosessen du er i?

Hvor god er du å holde tilbake når du er supermotivert til å gi maks gass for eksempel?

Det høres kontraindisert ut å holde tilbake når du er gira- jeg vet det. Men hvis du stadig vekk faller av den berømte vogna, så er det kanskje ingen dum idè likevel? I dag får du et lite innblikk i prosessen jeg selv står i, og tar jeg ikke helt feil så kan du kjenne deg igjen i den du også? 

 

Er det egentlig rart at så mange av oss møter veggen? Når vi hopper på alt og alle- SAMTIDIG?! 

Vi er like, jeg og du…

 Etter et helt halvt år uten sosiale medier, mail og kommunikasjon med deg i det store og det hele, så KRIBLER det i magen etter å dele ting med deg. Og min første impuls når jeg “kom tilbake” og motivasjonen var på plass, så var det å skulle gjøre ALT på en gang.

Men jeg har (etter å trynet MANGE ganger!) lært av mine feil. SKal jeg klare å bygge noe som er bærekraftig (og med kvalitet!), så gjør jeg både meg selv og deg en bjørnetjeneste med å hoppe på allt verktøy og midler med en gang!

Det er en av grunnene til at du fremdeles ikke ser meg live på facebook, storys og Instagram eller mail. Fordi jeg vil prioritere BLOGGEN- først. Få inn vanen med å poste jevnlig og være her for deg, sånn at jeg unngår å…på godt norsk…spread myself to thin. Som er noe jeg tidligere har hatt en lei tendens til å gjøre. 

Uansett, mitt tips til deg i dag som føler deg rådvill på hvor du skal starte:

Velg deg ETT fokusområde i dag- og hold deg til det. Minimum 6-8 uker. Frem til du føler deg sterk nok til å legge til noe mer, og har fått det første fokusområdet inn i fingrene og nervesystemet

 

Og til slutt, selv om du ikke er der i dag, som du ønsker å være- så vit at du har et valg: bruke energien på å irritere deg over at du ikke er der du ønsker å være enda, eller ta det ene valget som du VET vil ta deg mange steg nærmere.

 

KLEM, Silje Mariela

Facebook kommentarer